12.7.2016

Neliovinen Renault Mégane pysyttelee pois pohjoisesta

Neliovinen Renault Mégane

Uusi viikko, uusi Suomesta puuttuva Renault. Tällä kertaa jäämme ilman neliovista Méganea, juuri kun malli näyttäisi jopa hyvältä.

Renault kertoi laajentavansa Mégane-mallistoa tuttuun tapaan neliovisella sedanilla, mutta näillä näkymin malli tulee myyntiin vain 20 maassa. Läheisin niistä on naapurimaamme Viro.

Renault Mégane

Sinänsä malli ei sisällä yllätyksiä, sillä tuttu muotoilu on muuttnut vain perän osalta. Renaultin mukaan "kolmen laatikon mallissa" on luokkansa huippuihin kuuluvat takapenkin jalkatilat ja suuri 508 VDA-litran tavaratila.

Moottorivaihtoehdot vaihtelevat maittain, mutta bensiinivaihtoehdot ovat SCe 115 5-ivaihteisella käsivaihteistolla tai muuttuvavälityksisellä CVT-vaihteistolla, tai TCe 130 7-vaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla tai 6-vaihteisella manuaalilla. Dieselit ovat puolestaan tuttua Renaultia, eli dCi 90 6-vaihteisella manuaalilla, dCi 110 kuusivaihteisella manuaalilla tai kaksoiskytkimellä, tai dCi 130 6-vaihteisella manuaalilla.

Renault Mégane

Muilta osin porrasperäinen Mégane on tuttua juttua, eli tarjolla on koko joukko Méganesta tuttuja turva- ja viihdetoimintoja.

Myyntiin Mégane sedan tulee siis näillä näkymin Algeriassa, Saudi-Arabiassa, Australiassa, Bulgariassa, Kroatiassa, Egyptissä, Yhdistyneissä Arabiemirikunnissa, Virossa, Unkarissa, Irlannissa, Italiassa, Israelissa, Latviassa, Libanonissa, Liettuassa, Marokossa, Puolassa, Tsekeissä, Romaniassa, Serbiassa, Sloveniassa, Tunisiassa, Turkissa ja Ukrainassa.

Renault Mégane

Lähde ja kuvat: Renault

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat