4.2.2016

Päivän kuva: Ilmojen halki käy moottoripyörän tie – Stunt Freaks Team iltajumpalla

Stunt Freaks Team

Moottoripyöränmessujen aattoiltana Messukeskuksessa tapahtuu kummia.

Kahdeksan jälkeen illalla Messukeskuksessa alkaa olla valmista seuraavan aamun MP-16 -moottoripyörämessujen virallisia avajaisia varten. Kaiken järjen mukaan ilta on viimeistä silausta vaille valmis, eli valot pois ja kaikki petiin. Näin ei kuitenkaan tapahdu. Koeajorata-alueella moottorit pauhaavat.

Ensin ei näy mitään, sitten silmäkulmassa vilahtaa. Siniseen ajoasuun sonnustautunut kuljettaja kiihdyttää kapeaa ramppia kohti ja singahtaa ilmaan. Pahimmillaan ilmaa näyttäisi olevan alla lähes kymmenen metriä. Katto on lähellä ja maa kaukana. Alastulo onnistuu kuitenkin moitteettomasti ja pian sama toistuu uudestaan.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Näyttävä show tulossa

Illan viimeiset tunnit on laitettu hyötykäyttöön. Näyttävästä moottoripyöräshowstaan tunnettu Stunt Freaks Team harjoittelee kaikkien aikojen suurinta esitystään, jonka luvataan oleva ennenäkemätön ja säväyttävä. Messuilla tätä lystiä on luvassa täydessä mitassa kahteen otteeseen: perjantaina 19:00 ja lauantaina 17:00.

Tiimissä ajaa kaikkiaan yhdeksän kuljettajaa, joista jokaisen kerrotaan olevan taidoiltaan pohjoismaiden terävintä kärkeä. Harjoitusten edetessä ei taitotasoa tarvitse arvuutella. Temput ovat sitä luokkaa, että niitä katselisi vaikka koko illan. MP16 -moottoripyörämessujen ehdoton menovinkki on tässä!

Teksti ja kuva: Antti Hentinen

Luetuimmat