11.1.2022

Päivittynyt Volkswagen T-Roc sai hinnat – alkaen 26 798 euroa

Volkswagen T-Roc nuorentuu

Päivittynyt Volkswagen T-Roc alkaa 26 798 eurosta, mutta muut versiot pomppaavat reilusti yli 30 000 euron. Nelivetomallista on maksettava yli 5 000 euroa aiempaa enemmän.

Pääsimme marraskuussa maistelemaan uudistuneen T-Rocin uusia yksityiskohtia. Samassa yhteydessä tutustuimme uuteen Brasiliasta saapuneeseen Volkswagen Taigoon ihan ratinkin takaa. Nyt päivittynyt Volkswagen T-Roc sai hinnat ja on sitä myöden myynnissä.

Ulkokuoren osalta olennaisin muutos on keulan valoraita ja sisällä materiaalien laatua on parannettu. Digitaalinen mittaristo on nyt vakiovaruste ja lisävarustelistalle on lisätty muun muassa ledmatriisiajovalot sekä osittaista autonomista ajamista tukeva IQ.DRIVE Travel Assist -järjestelmä. Hinnastosta löytyy yksi malli selvästi 30 000 euron alapuolelta, mutta muut hyppäävät jo rajan toiselle puolelle ja nelivetomalleista on maksettava yli 43 000 euroa.

Volkswagen T-Roc R kasvojenkohotus

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Huipulle tuulee R

Volkswagen T-Roc malliston moottorivalikoimassa on kolme TSI-bensiinimoottoria ja kaksi TDI-dieselmoottoria. Vaihteistovalikoimassa on puolestaan kuusivaihteinen manuaalivaihteisto tai seitsemänvaihteinen DSG-automaattivaihteisto.

Pienimmän kolmisylinterisen 1,0 TSI-moottorin teho on 81 kilowattia (110 hv) ja tämä aloittaa myös hinnaston. Nelisylinteristen TSI-bensiinimoottorien teholukemat ovat joko 1,5-litraisessa 110 kilowattia (150 hv) tai 2,0-litraisessa 140 kilowattia (190 hv).

TDI-dieselmoottoreissa valikoimassa ovat 2,0-litraiset nelisylinteriset moottorit teholuokissa 85 kilowattia (115 hv) tai 110 kilowattia (150 hv). Tehokkaamman 140-kilowattisen TSI-moottorin ja 110-kilowattisen TDI-moottorin yhteyteen on saatavilla 4MOTION-neliveto, mutta esimerkiksi dieselissä lisähinta on samalla parantuvan varustelun myötä yli 8 000 euroa ja samalla yli 5 000 euroa aiempaa enemmän.

Myöhemmin malliston huipulle kipuaa vielä Volkswagen T-Roc R, joka on varustettu 2,0 TSI -bensiinimoottorilla ja 4MOTION-nelivedolla. Sen teholukemat ovat 221 kilowattia (300 hv). Tämän hinta ei kuitenkaan ole vielä selvillä.

Volkswagen T-Roc kasvojenkohotus

Päivittynyt Volkswagen T-Roc

Uudistuksen matkassa lähtöhinta nousi noin 1 600 euroa ja tätä selitetään parantuneella vakiovarustelulla. Malliston edullisin vaihtoehto, manuaalivaihteinen ja etuvetoinen Volkswagen T-Roc Comfort 1,0 TSI (81 kW/110 hv) maksaa jatkossa 26 797,58 euroa.

Valikoimassa on hinnaston aloittavan Comfort-varustetason yläpuolella Style- ja R-Line sekä 1,5 TSI -moottorin yhteydessä näiden paremmin varustellut Business-malliversiot.

Päivittynyt Volkswagen T-Roc tarjoaa nyt vakiovarusteena muun muassa digitaalisen mittariston, mukautuvan vakionopeudensäätimen, pysäköintitutkat edessä ja takana sisältäen pysäköintiavustimen (Park Assist), täysautomaattisen 2-alueilmastoinnin, led-ajovalot kaukovaloavustimellasekä kaukovaloautomatiikan (Light Assist).

Volkswagen T-Roc 1,5 TSI 110 kW DSG Style ja R-Line Business -versioissa on lisäksi vakiovarusteena polttoainekäyttöinen lisälämmitin kauko-ohjaimella ja ajastimella, sähkötoiminen takaluukku ja avaimeton kulku (Keyless Access).

Tietoviihdejärjestelmän 6.5-tuumainen (vakiovaruste) tai 8-tuumainen näyttö sijaitsee kojelaudassa hieman aiempaa ylempänä ilmansuuttimien yläpuolella eikä niiden välissä. Tähän liittyen uudistuneissa Volkswagen T-Roc -malleissa on tuorein kolmannen sukupolven infotainment-järjestelmä (MIB3), joka on vakiovarusteltu älypuhelinliitännällä (App-Connect). Lisävarusteena on saatavilla myös matkapuhelimen langaton lataus (vakio Style ja R-Line) sekä online-toimintoja.

Ensimmäiset uudet Volkswagen T-Roc -mallit saapuvat Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille helmi-maaliskuussa.

Teksti ja kuvat: Henri Posa, Lähde: Volkswagen

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat