13.9.2017

Täysin uusi pintaremontilla – toisen painoksen Dacia Duster

Dacia Duster

Suosittu perusmaasturi saa lisää varusteita ja uusitun ulkokuoren.

Järkevä, edullinen ja sympaattinen. Dacia Duster on perusmaasturi, jonka rehellisestä olemuksesta on helppo tykätä. Eikä kiinnostusta laske lainkaan auton siirtyminen toiseen sukupolveen.

On mielipideasia, onko Dusterin toinen sukupolvi virallisesti uusi auto vai sisä- ja ulkopinnoilta perinpohjin remontoitu painos edeltäjästä. Ja väliäkös sillä, jos tuote on kunnossa.

Dacia Duster

Duster näyttää yhä tutulta. Sukunäön säilyttämisen kerrotaan olevan tietoinen valinta – kenties kustannustietoinen. Toisaalta ylimääräiseen muutokseen ei ole mitään tarvetta, sillä juuri kustannustietoisuudestahan Dacioissa on kyse.

Uutuuden tunnistaa helpoiten uusista valoista. Erityisesti auton perästä on helppo tunnistaa takaluukkuun jatkuvat valot. Mustan helman etulokasuojaan jatkava pystyosa on hauska keino viestiä maasturiudesta.

Selkeimmin uudistus erottuu sisällä. Kojelauta ja istuimet on laitettu täysin uusiksi. Uusien modernimpien muotojen lisäksi tarjolla on uusia varusteita. Esimerkiksi ilmastoinnin saa nyt automatisoituna ja pysäköintiä helpottaa monipuolinen kamerajärjestelmä. Uudet Dusterit saapuvat Suomeen lopputalvesta.

Dacia Duster

Teksti ja kuvat: Lauri Ahtiainen

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat