12.5.2016

Uutuusrengas Bridgestonelta – nastarengas keskelle kesää

Noranza

Rengaslanseeraukset kulkevat omaa rataansa vuodenajoista välittämättä, joten kesän korvalla esitellään jo ensi talven uutuuksia. Bridgestonen tuorein tulokas on varustettu nastoilla ja suunniteltu Pohjolan vaihteleviin talviolosuhteisiin.

Vaikka vallitseva keli on kesäinen, on aika otollinen talvirengaslanseeraukselle Bridgestone Noranza 001 –tuoteperheen esittelyajankohdasta päätellen. Tampereella lanseerattu rengasperhe on valmistajansa mukaan toistaiseksi edistyksellisin nastarengas Bridgestone-tuotemerkin alla.

Noranza 001:n parhaiksi puoliksi maailman suurin rengasvalmistaja nostaa jääpidon, joka takaa maksimaalisen kiihdytyksen ja jarrutuksen liukkaalla alustalla.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Nastarengas pitkän kehityksen tuloksena

Bridgestone on tehnyt pitkän rupeaman renkaiden kehitystyössä. Valmistaja lupaa Noranza 001:lle paljon kiinnostavia ominaisuuksia.

Renkaassa on uuden sukupolven nastat, jotka pureutuvat uuden muotoilunsa ansiosta jäähän entistä tehokkaammin ja takaavat erinomaisen kiihdytyksen ja jarrutuksen jäällä. Nastojen sijoittelu ja määrä on optimoitu, ja nastan uusi kanta parantaa nastan pysyvyyttä, jolloin rengas on valmistajan kertoman mukaan turvallinen ajaa koko käyttöikänsä ajan.

Uutuusrenkaan pintakuvio ja kumiseos maksimoivat kiihdytyksen ja jarrutuksen lumella. Pehmeä kumiseos ja jäykkä keskiripa tuovat erinomaisen ajovakauden ja käsiteltävyyden. Tiheät lamellit maksimoivat pidon. Suuriksi luonnehditut urat poistavat lumen ja loskan tehokkaammin ja takaavat asiallisen käsiteltävyyden lumisissa olosuhteissa.

Bridgestonen mukaan Noranza 001 on suunniteltu erityisesti Pohjolan vaihteleviin talviolosuhteisiin ja autoilijoille, jotka haluavat ajaa turvallisesti myös erittäin liukkailla keleillä.

Nastarengas lavealla kokovalikoimalla

Henkilöautoihin tarkoitetussa Noranza 001- ja maastureihin soveltuvassa Noranza 001 SUV -malleissa on uusi kulumisvaroitin, joka osoittaa selkeästi milloin renkaat on aika vaihtaa. Tavanomaiset kulumisvaroittimet varoittavat renkaan kuluneisuudesta yleensä vasta siinä vaiheessa, kun urasyvyys on jo alle turvallisuusrajan.

Bridgestone toivoo, että päivitetty kulumisvaroitin saa autoilijat tarkistamaan renkaidensa kunnon useammin ja kuluneista renkaista talvisin johtuvat liikenneonnettomuudet saadaan siten vähenemään.

Tavara-autoihin suunniteltu Noranza-rengas Noranza Van 001 tekee uudistuksen myötä paluun uudistetulla kumiseoksella ja runkorakenteella.

Bridgestone tuo uutuusrenkaan myyntiin lavealla kokovalikoimalla. Henkilöautoihin kokoja tulee 27, maastureihin 12 ja tavara-autoihin 13. Renkaita voi tiedustella  merkin jälleenmyyjien varastoista jo kesä-heinäkuussa.

Lähde ja kuva Bridgestone

Luetuimmat