Kamapörssi

Ajoneuvot Uutinen 2.2.2016

Käytetyt ajovarusteet kiertoon MP16 -messuilla

Yhdelle ylimääräinen on toiselle tarpeellinen. MP16 -messujen Kamapörssissä tarpeettomat varusteet löytävät uuden osoitteen.

Perjantaina starttaavassa MP16 -messutapahtumassa järjestetään jälleen Kamapörssi, jossa käytetyt ajovarusteet vaihtavat omistajaa. Kamapörssiin voi tuoda myytäväksi käytettyjä, hyväkuntoisia ajovarusteita ja samaa tavaraa siellä myös myydään.

Myytäväksi mielivä kauppatavaraa voi tuoda paikalle perjantaina ja lauantaina. Sunnuntaina tavaraa ei enää vastaanoteta, silloin keskitytään vain kaupantekoon.

Myyjä päättää hinnan

Kamapörssissä myyjä päättää tuotteittensa hinnan itse. Jos hinnoittelu tuottaa vaikeuksia, voi apua pyytää myös järjestäjiltä. Kamapörssiä luotsaava aktiivisten moottoripyöräharrastajien Kamaset ry perii välityspalkkiona 17 prosenttia varusteen myyntihinnasta, kuitenkin aina vähintään viisi euroa. Myymättä jääneistä varusteista ei peritä kuluja, jos ne haetaan pois ennen messujen päättymistä.

Varusteita Kamapörssiin tuotaessa on varauduttava lunastamaan messujen pääsylippu. Kahteen kertaan ei tarvitse itseään messuille maksaa varustekaupanteon vuoksi. Kamapörssin käytäntö on se, että myyjä saa mukaansa pääsylipun, jolla pääsee sunnuntaina takaisin messuille hakemaan rahat ja mahdolliset myymättömät varusteet.

Myytäviä varusteita vastaanotetaan perjantaina 5.2 klo 10:00-20.00 ja lauantaina 6.2 klo 9:00–18.00. Messujärjestäjän arvion mukaan tapahtumaan on odotettavissa yli 50 000 vierasta, joten kauppoja syntynee runsaasti myös Kamapörssissä.

Kauppaa vain käteisellä

Myyjille tapahtuvista tilityksistä johtuen Kamapörssissä käy maksuvälineenä vain käteinen raha. Luotto- ja pankkikortit eivät käy. Käteisnostoissa palvelee osaston läheisyydessä kaksi pankkiautomaattia.

Myyjä voi nopeuttaa tuotteiden myyntiin jättöä lähettämällä ennakkotiedon myyntiin tulevista varusteista Kamaset ry:n nettisivuilta löytyvällä lomakkeella. Ennakkoilmoituksia otetaan vastaan vielä keskiviikkona 3.2. kello 19:00 asti.

Myyntiin otetaan vain käytettyjä ajovarusteita, mutta huonokuntoisia tai rikkinäisiä myyntituotteita ei Kamapörssiin huolita. Myyjät voivat seurata kaupantekoa messujen aikana Kamapörssin ulkopuolella olevalta näyttötaululta, johon tiedot myydyistä tuotteista päivitetään ruksilla. Kun varuste on myyty, voi rahat käydä hakemassa kassalta vaikka heti.

Lähde Messukeskus ja www.kamaset.fi, kuva Antti Hentinen

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat