Victory Motörhead Motörcycle

Ajoneuvot Uutinen 27.1.2016

Motörhead iskee jälleen – Mikkey Dee ja Victory Motörhead Motörcycle MP16-messuille!

Rumpalin musiikilliset ansiot ovat kiistattomat, mutta kaikki eivät ehkä tiedä sitä, että mies on myös pitkän linjan motoristi ja Victory-fani.

Motörheadin musiikillisesta voimasta ja energiasta rumpupatterinsa takaa vastannut ruotsalaisrumpali Mikkey Dee saapuu tapaamaan yhtyeen faneja ja motoristeja Helsinkiin MP16-näyttelyn yhteydessä. Mikkeyn musiikilliset ansiot ovat kiistattomat, mutta kaikki eivät ehkä tiedä sitä, että mies on myös pitkän linjan motoristi ja Victory-fani.

Victoryn kertoman mukaan rumpalisuuruus tarttuu hänelle varta vasten customoidun Victory High-Ballin sarviin aina tilaisuuden tullen ja suuntaa omille teilleen. Ajokauden ulkopuolella Mikkey vierailee mielellään alan tapahtumissa tapaamassa Victory Motorcyclesin ja Motörheadin ystäviä.

Näyttökuva 2016-01-27 kello 13.27.16

Paikalla lauantaina

Helsingin MP16-messuilla Mikkey esittelee pyöränsä lauantaina klo 16-18 ja jakaa nimikirjoituksia osastolla 6k99. Victory kutsuu kaikki fanit osastolleen juttelemaan rockin elävän legendan kanssa Motörheadista ja moottoripyöristä. Ennakkotietojen mukaan tällä kaverilla riittää juttua molemmista.

Tarjolla on myös ainutlaatuinen tilaisuus todistaa rumpalille customoidun Victory High Ballin soundia livenä. Tämä ääni on valmistajan mukaan kuultava, sillä legendaarista mainetta nauttineen Motörhead-yhtyeen hiljattain edesmenneen keulahahmo Lemmy Kilmisterin kerrotaan todenneen bändinsä kunniaksi customoidusta Victory-pyöristä ”Badass rockstar need’s a real badass motörcycle.” Messukeskuksessa pitäisi nyt olla esillä ääneltään ja ominaisuuksiltaan juuri sellainen.

Mikkey Deen Victory Motörhead Motörcycle on nähtävissä Victoryn osastolla 6k99 pe-su.

Lähde ja kuvat: Victory 

Lue myös: MP16- näyttelyn suurin uudistus on uusien moottoripyörien koeajomahdollisuus asvalttiradalla sisätiloissa.

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat