Ajoneuvot | Uutinen | 18.3.2020

Opel näyttää mallia – antaa 100 autoa terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön veloituksetta

COVID-19 -koronaviruksen myötä julkisen liikenteen vuoroja on peruttu ja tartuntavaara on läsnä kaikkialla. Opelin Suomen maahantuoja Länsiauto lainaa julkisen terveydenhuollon ammattihenkilöille autoja heidän terveyden suojaamiseksi.

Jaa artikkeli

Opelin maahantuoja ja autovuokraamo Enterprisen Suomen franchising-kumppani Länsiauto on päättänyt tarjota julkisen sektorin terveydenhuollon ammattihenkilöille, kuten lähihoitajille, sairaanhoitajille ja lääkäreille sata Opelia kuukaudeksi veloituksetta työmatkojen helpottamiseksi ja turvaamiseksi.

Yhtiö kertoo itsekin olevan haastavassa tilanteessa poikkeustilan vuoksi, mutta haluaa osoittaa solidaarisuuttaan äkillisen kriisin keskellä, kun terveydenhuollon ammattihenkilöiden suojaaminen altistukselta on ensisijaisen tärkeää.

Enterprise-autovuokraamon vuokra-autojen kuukausi- ja päivävuokrauksen hintoja lasketaan myös tuntuvasti, jotta mahdollisimman moni voisi liikkua turvallisesti vaikkei omistaisikaan omaa autoa.

Hoitohenkilökunnan käyttöön lainattavat Opelit luovutetaan käyttöön ilmoittautumisjärjestyksessä ja laina-aika on maksimissaan kuukauden mittainen. Opelin voi varata esittämällä todistuksen terveydenhuollon ammattihenkilön asemasta sähköpostitse osoitteesta customer.service@enterprise.fi.

Lähde: Länsiauto Kuvituskuva: Moottorin arkisto

Jaa artikkeli

Keskustelu