Jeep Renegade facelift 2018

Ajoneuvot Uutinen 24.6.2018

Raikkaammin rannalle: virkistynyt Jeep Renegade

Pirteämpi ilme ja uudet moottorivaihtoehdot vauhdittavat Jeep Renegaden faceliftiä.

Jeepin myyntimalliksi kohonnut Renegade saa tänä syksynä uuden ilmeen, joka terävöittää pikku-Jeepin kasvoja. Luvassa on samalla viilauksia moottorivalikoimaan.

Jeep Renegade facelift 2018

Tyylipäivitys tuo mukanaan uudet ledivalot eteen ja taakse. Keulamaskissa olevat Jeep-ritilät ovat saaneet sulavammat muodot ja sumuvalojen design on modernisoitu. Sisällä muutokset ovat sangen minimalistisia, rajoittuen säilytyslokeroiden päivittämiseen. Kuljettajan urakkaa helpotetaan uudistetuilla turvallisuusvarusteilla, joista myös entistä useampi on Renegadessa vakiovarusteena.

Jeep Renegade facelift 2018

Luonnollisesti facelift sisältää uudistetun Uconnect-tietoviihdejärjestelmän. Varustetasosta riippuen tarjolla on 5-, 7- tai 8,4-tuumainen Uconnect, suurimman version tuodessa tullessaan navigaattoriominaisuudet. Apple CarPlay ja Android Auto kuuluvat kahden suurimman version taitoihin.

Jeep Renegade facelift 2018

Uusi moottorivalikoima käsittää Euroopassa 1,0-litraisen kolmisylinterisen bensiiniturbon (120 hv, 190 Nm, 6-v. manuaali) ja 1,3-litraisen nelisylinterisen bensiiniturbon (150 hv, 270 Nm, kaksoiskytkinautomaatti), molempien ollessa etuvetoisia. Nelivedon yhteydessä 1,3-litrainen bensiinimoottori saa 180 hevosvoimaa ja yhdeksänvaihteisen perinteisen automaattivaihteiston.

Dieselmoottoreina nähdään päivitetyt versiot 1,6-litraisesta ja 2,0-litraisesta MultiJetistä. 1,6-litrainen diesel tuottaa 120 hevosvoimaa ja se on saatavilla joko manuaali- tai kaksoiskytkinvaihteiston kanssa. Isompi 2,0-litrainen diesel on tarjolla 140 ja 170 hevosvoiman versioina manuaalina tai yhdeksänvaihteisella perinteisellä automaatilla.

Jeep Renegade facelift 2018

Jeeppimäiseen tapaan tarjolla on Jeep Active Drive ja Jeep Active Drive Low -nelivetojärjestelmät sekä kirjava joukko varustetasoja, jotka hienosäätävät Renegaden maasto- ja kaupunkikelpoisuutta.

Euroopassa Jeep Renegaden facelift nähdään syyskuusta alkaen, muun maailman seuratessa hiljalleen perässä. Polttava kysymys onkin: Jeep Renegade vai uusi Suzuki Jimny?

Lähde ja kuvat: Jeep

Lue myös:

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Jeep

Kaikki koeajot

Uusimmat