Dacia Jogger uusi Suomi Suomeen hybridi

Ajoneuvot Uutinen 17.12.2021

Suomen edullisin 7-paikkainen maksaa 18 999 euroa: Dacia Jogger

Dacia Jogger on jatkossa, melko selvällä hajuraolla, Suomen edullisin 7-paikkainen henkilöauto. Hinnasto alkaa 17 999 eurosta ja 7-paikkaisuudesta pyydetään 1 000 euroa enemmän.

Uusi Dacia Jogger tarjoaa paljon helposti muunneltavaa tilaa erittäin järkevään hintaan ja löytyypä sen mallipaletista myös Suomen edullisin 7-paikkainen vaihtoehto. Uutuudessaan romanialaismerkki pyrkii yhdistelemään farmariauton, katumaasturin ja tila-auton ominaisuuksia. Uuden Joggerin ennakkomyynti käynnistyi jo ja sen hinnat alkavat edullisimmillaan 17 999 eurosta.

Esittelimme Dacia Joggerin Moottorin verkossa syyskuussa ja tuosta uutisesta kannattaa lukea kaikki olennainen autosta. Mainittakoon Daciasta kiinnostuneille Moottorin verkosta löytyvän jo hiljattain päivittyneen Dusterinkin koeajoraportti.

Dacia Jogger uusi Suomi Suomeen hybridi

Suomen edullisin 7-paikkainen

Jatkossa Suomen edullisin 7-paikkainen auto saadaan lätkäisemällä edellä mainittuun edullisimpaan Joggeriin lisäpaikat tuhannella eurolla, jonka jälkeen käsissä on 7-paikkainen Jogger hintaan 18 999 euroa. Sama tuhannen euron lisäpaikkojen lisähinta koskee kaikkia varustetasoja. Täysin uusi Dacia Jogger korvaa Dacian mallistossa samalla sekä Logan MCV:n että Lodgyn.

Dacia Jogger tulee myyntiin kolmella varustetasolla, joista Essential aloittaa hinnaston 17 999 euron summasta. Tärkeimpien turvallisuusvarusteiden ja ledivalojen lisäksi autossa on vakiona muun muassa ajotietokone, ilmastointi, etusumuvalot, kauko-ohjattava keskuslukitus ja sähkökäyttöiset ikkunannostimet edessä. Media Control -tietoviihdejärjestelmä tosin tarkoittaa oman älypuhelimen sijoittamista sille suunniteltuun telineeseen ja sen yhdistämistä auton järjestelmään.

Dacia Jogger uusi Suomi Suomeen hybridi

Keskimmäisenä varustetasona on Comfort, jonka lisähinta on 1 900 euroa. Tämä pitää Joggerin vielä juuri 20 000 euron alapuolella. Ulkoa Jogger Comfortin tunnistaa korin värisistä peilien koteloista ja ovenkahvoista sekä tummennetuista takaikkunoista.

Comfortissa on suomenkielinen Dacia Media Display, jonka kuljettajaa kohden käännetty 8-tuumainen kosketusnäyttö on sijoitettu korkealle kojelautaan mahdollisimman lähelle kuljettajan näkökenttää. Järjestelmä tukee älypuhelimen peilausta sekä Android Auton että Apple Carplayn kautta. Älypuhelinpeilaus on saatavilla myös langattomana versiona, joka sisältyy lisävarustelistalla olevaan Dacia Media Naviin.

Kumpaakin multimediajärjestelmää voi käyttää ohjauspyörän säätimin, samoin kuin vakionopeudensäädintä. Varustelistalta löytyvät lisäksi tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin, pysäköintitutka takana, sähkösäätöiset, lämmitettävät ulkopeilit, sähkökäyttöiset ikkunannostimet myös takaikkunoissa ja paljon muuta.

Dacia Jogger uusi Suomi Suomeen hybridi

Ylellisin Dacia Jogger Extreme kohottaa hintaa tästä 1 100 euron verran, joten pykälät ovat varsin kohtuullisia. Hinnalla 20 999 euroa saa muun muassa mustat kevytmetallivanteet, haineväantennin ja kiiltävänmustat ulkopeilin kotelot, jotka auttavat erottamaan Extremen muista Joggereista.

Ehkä hieman olennaisimpina varusteina matkustusmukavuutta lisäämään Extremeen tuodaan esimerkiksi automaatti-ilmastointi ja taittopöydät etuistuinten selkänojissa. Älyavainkortti ja peruutuskamera lisäävät arkikäytettävyyttä.

 

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Dacia

Kaikki koeajot

Uusimmat