Ajoneuvot | Uutinen | 30.8.2019

Virallisessa naamiokuvassa uusi Golf: Volkswagenin klassikko uudistuu vielä syksyllä

Kahdeksannen mallipolven Volkswagen Golf on kohdannut erilaisia haasteita, mutta nyt tehdas esittelee autosta virallista naamiokuvaa ennen syksyllä tapahtuvaa esittelyä.

Jaa artikkeli

Trendikkäiden virallisten naamiokuvien joukkoon liittyy nyt myös uuden sukupolven Volkswagen Golf. Wolfsburgin klassikkomalli siirtyy kahdeksanteen mallipolveensa yhä verkottuvassa ja sähköistyvässä liikenteessä, mutta aivan ilman kasvukipuja ei ole selvitty.

Alkuperäisestä aikataulustaan myöhästynyt Volkswagen Golf aiotaan nyt esitellä syksyn aikana. Sisäpiiritietojen mukaan juuri auton kehittynyt teknologia muun muassa verkottumisen saralla on johtanut viivästyksiin, sillä esimerkiksi netin kautta päivitettävä käyttöohjelmisto on vaatinut odotettua mittavammat tietoturvatoimet. Jopa Volkswagen-ryhmän pomon Herbert Diessin kerrotaan jyrähtäneen, että uusi Golf on saatava markkinoille tämän vuoden aikana.

Volkswagen valmistautuu nyt auton esittelyyn naamioteipatulla autolla, joka kuulemma kertoo auton olevan nimenomaan Golf.

– Tällä hetkellä emme paljasta uuden muotoilun yksityiskohtia, mutta näette jo nyt elegantit mittasuhteet, Volkswagen Designia johtava Klaus Bischoff paljastaa.

– Seuraava sukupolvi on todellinen katseenvangitsija, hän jatkaa.

Naamioituneena uusi Golf ei vielä vastaa kysymykseen siitä, nähdäänkö autossa jokin versio Volkswagenin uudesta logosta.

Lähteet: Volkswagen, Automotive News Kuva: Volkswagen

Jaa artikkeli

Keskustelu