Ajoneuvot Uutinen 19.11.2015

Volkswagenin synkkä syksy – Transporter piristää

Uusi kuudennen sukupolven Volkswagen Transporter on äänestetty kansainvälisen Van of the Year 2016 -kilpailun voittajaksi.

Uusi kuudennen sukupolven Volkswagen Transporter on äänestetty kansainvälisen Van of the Year 2016 -kilpailun voittajaksi. Tuomaristo koostui hyötyautoihin erikoistuneista toimittajista, jotka edustivat 24 Euroopan maata. Volkswagen Transporter sai Van of the Year -arvonimen nyt kolmannen kerran. Hyvät uutiset ovat päästöskandaalissa ryvettyneelle merkille mannaa.

Van of the Year 2016 -palkinnon pokkasi Lyonissa Volkswagen-hyötyautojen toimitusjohtaja Eckhard Scholz.

– Arvostettu kansainvälinen Van of the Year -palkinto on merkittävä tunnustus tiimillemme ja uudelle, kaikkien aikojen parhaalle Volkswagen Transporterille. Erityisen iloisia tästä kunniasta olemme nyt, kun ajat ovat meille vaikeat. Palkinto on meille kannustava viesti uuteen vuoteen 2016,  totesi Scholz kiitospuheessaan.

65 vuotta tuotannossa

Ensimmäisen sukupolven Volkswagen Transporterin tuotanto alkoi 65 vuotta sitten. Pitkän tuotantohistoriansa aikana Volkswagen Transporter on noussut pakettiautorintamalla suorastaan kulttimaineeseen. Tarina sai tänä vuonna jatkoa, kun Volkswagen-hyötyautot esitteli uuden kuudennen sukupolven Transporterin, joka on valmistajansa muunneltava, monipuolinen ja täynnä innovaatioita. Modernit kuljettajaa avustavat järjestelmät, ergonominen ohjaamo ja luokkansa suurin tavaratila ovat saksalaismerkin mukaan myös mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia.

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat