Ajoneuvot | Uutinen | 29.3.2020

Kynät terään, autovärittäjät! Mercedes-Benziltä yli 30 värityskuvan paketti

Jos Audit ja Porschet ovat jo väreissä, ei hätää! Nyt tarjolla on vuorostaan iso paketti Mercedes-Benz värityskuvia. Saksalaistehdas on koonnut nippuun klassikoita, uutuuksia ja konseptiluonnoksia.

Jaa artikkeli

Audin, Porschen ja muotoilustudio Callum Designsin Aston Martinien hengessä paikalle karauttaa myös Mercedes-Benz. 34 kuvan paketissa riittää jälleen hetkeksi tehtävää taukojen täytteeksi tai vaikkapa pieniksi palkinnoiksi tuleville autoharrastajille. Oikeastaan mukana on 33 värityskuvaa ja yksi paperiauto.

Johtotähden kokoelmaan on koottu hieno kirjo yhtiön klassikkomalleja aina 300 SL -lokinsiivestä alkaen, toisen ääripään kuuluessa uusimmille uutuuksille. Toisaalta myöskään kilpureita ei ole unohdettu ja varsinkin tällä kaudella alkanut Mercedeksen Formula E -tiimi on hyvin edustettuna.

Mercedes-Benz värityskuvia

Stuttgartissa on ajateltu myös konseptiautoja ja konseptiluonnoksia, joita pääsee myös värittämään tässä nipussa. Pakettiin on ilmeisesti pienellä kiireellä lisätty kuvia myös GLB-tila-autosta. Oikeastaan vain ikoninen G-sarja puuttuu.

Paketti on ladattavissa nippuna Mercedes-Benzin kotisivuilta, jossa voi tarkastella myös osaa yksittäisistä kuvista. Kuvien aiheet, tyyli ja yksityiskohtaisuus vaihtelevat sen verran, että tekemistä varmasti riittää myös varttuneemmalle fanittajalle.

Lähde ja kuvat: Mercedes-Benz

Jaa artikkeli

Keskustelu