26.4.2016

Bauer Median radiokanavat ja V-Traffic-liikennetieto yhteistyöhön

Yhteistyössä radiokanavien käytössä oleva ajanmukainen liikennetieto tarkentuu. Samalla kuulijoiden liikennepuhelut vaikuttavat navigaattoreihin.

Navigaattorilaitteiden V-Traffic-liikennetietoa tuottava Mediamobile Nordic aloittaa yhteistyön Bauer Median radiokanavien kanssa. Radiokanavista mukana ovat Radio Nova, Iskelmä ja Radio City. Yhteistyössä radiokanavat ja niiden verkkosivut valjastetaan entistä tehokkaammin ajankohtaisen liikennetiedon välittämiseen.

– Liikenne ja radio kuuluvat yhteen. Nopeasti muuttuvien liikenneolosuhteiden välittämisessä radio on tehokas ja nopea väline. Yhteistyö V-Trafficin kanssa mahdollistaa sen, että kuulijoillamme on jatkossa yhä parempi mahdollisuus varautua ja reagoida mahdollisiin liikennehäiriöihin. Kerromme FM-taajuudella sekä nettisivulla oleellisimmat tiedot eli mitä tapahtuu ja missä, kertoo Bauer Median sisältöjohtaja Hermanni Seppälä.

Yhteistyö toimii myös toiseen suuntaan, sillä esimerkiksi Radio Novan tunnetut liikennepuhelut vaikuttavat jatkossa myös navigaattoreissa näkyvään liikennetietoon. Puheluista varmistettu liikennetieto välittyy Suomessa noin puoleen miljoonaan V-Trafficin liikennetietoa hyödyntävään navigaattoriin.

– Liikennetieto on Suomessa ja Pohjoismaissa muutakin kuin ruuhkaa. Se on ennen kaikkea haastavia keliolosuhteita, suuria eläimiä ja muita odottamattomia liikennehäiriöitä. Tuotamme studioon yhä kehittyneemmän näkymän koko Suomen liikennetilanteen seuraamiseen, jonka kautta myös kuuntelijoiden raportoimat tapahtumat voidaan hyödyntää. Studiossa nähdään kohdennetusti niin äkilliset kelimuutokset, liikenteen sujuvuus, onnettomuudet, suurtapahtumat kuin varoitukset poroista ja hirvistä koko Suomen alueella, maalailee puolestaan V-Trafficin myynti- ja markkinointipäällikkö Matti Seimola.

Lähde: Bauer Media, kuva: Audi

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat