24.8.2016

BMW:n syysmuoti: pukeudu M-mallistoon

BMW M-mallisto

Baijerilaisen vaatemalliston tavoitteena on tarjota fanikokemuksia ja pysytellä pois taksikuskitakkien genrestä.

BMW M-sarja tunnetaan urheilullisesta tyylistään, mutta nyt valmistaja ulottaa sen myös asusteiden puolelle. Tavoitteena on ollut valmistaa hillitysti autovalinnasta muistuttavia asusteita ja tarvikkeita, joskin vain aika kertoo miten maltillisesti M-kokoelman asusteet vanhenevat.

BMW M-mallisto

Vaatteiden osalta kärkipaikalla ovat BMW M-takit (valmistajan suositushinta 230 euroa), joihin on miesten ja naisten versioissa haettu inspiraatiota M4:n yksityiskohdista. Esimerkiksi ruututikkauksen kuvio heijastelee M4:n etusäleikön kuviota. Takkien luvataan olevan lämpimiä myös surkeammassa säässä. Urheilullisempaan menoon tarjotaan M-veryttelytakkeja, jotka lupailevat hempeää mattakiiltoa ja dynaamista designia.

BMW M-mallisto

Useimpia miellyttävät varmasti rennommat M-kokoelman t-paidat (29,90€), joissa BMW:n Motorsport-logo esiintyy hillityn tummana. T-paita on jälleen saatavissa miesten ja naisten versiona. Puman kanssa yhteistyössä valmistetut M X-Cat ja M Puma Evo Speed -lenkkarit sen sijaan ovat unisex-malliset.

BMW M-mallisto

Vaatteiden lisäksi BMW M-asustekokoelmaan kuuluu joukko muita tarvikkeita. M-kassia (130€) voi kantaa kangaskassina tai messenger-tyylisenä laukkuna kiitos nerokkaan suunnittelun. Kovempaan matkustukseen tarjolla ovat M Trolley (290€) ja M Boardcase, jotka heijastelevat jälleen M4:n muotoilua ja tarjoavat kovan kuoren ansiosta parempaa suojaa matkatavaroille. BMW lupailee, että M4:n katosta matkittu ulkoasu erottuu lentokentän matkatavarakeräilyssä helpommin.

BMW M-mallisto

Lisäksi tarjolla on BMW M Lifestyle -kuulokkeet, jotka toimivat myös langattomana Bluetooth-handsfreenä. Puhelimen lataamiseen puolestaan soveltuu M Power Bank -vara-akku, jonka pintakuviointi on jälleen lainattu M4:n keulamaskista.

BMW M-mallisto kronografi kello

Ehkä mielenkiintoisin kaikista on yhteistyössä sveitsiläisen Sellitan kanssa valmistettu M-kronografi (suositushinta 1700 euroa), joka perustuu Sellitan SW 500 automaattikoneistoon. Kellossa on safiirilasi ja messinkinen kellotaulu. Lisäksi kellonkehällä voi mitata nopeuksia aina 60 km/t:stä 500 km/t:hen, jälleen M4:n inspiroimana.

Verkkokaupan lisäksi uutuudet ovat saatavissa valituista BMW-myymälöistä.

Lähde ja kuvat: BMW

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat