27.3.2016

Erikoiset unet: patagonialainen huone näkymällä

Patagonia

Explora Patagoniaan ei kannata saapua yhdeksi yöksi, sillä ainutlaatuinen miljöö pitää otteessaan mieluiten useamman päivän.

Joskus hotellissa voi olla tärkeintä se, että huoneesta on upea näkymä. Tai vastavuoroisesti joskus voi olla tärkeää, että upeassa näkymässä pääsee yöpymään tasokkaassa hotellissa. Yksi parhaista vaihtoehdoista voisi olla Explora-hotelliketjuun kuuluva Patagonia, joka sijaitsee Torres del Painen kansallispuistossa eteläisessä Chilessä. Arkkitehtuuriltaan moderni hotellirakennus sulautuu jylhään maisemaan yllättävän hyvin.

Patagonia

Henkeäsalpaavien maisemien keskellä kannattaa viettää suosiosta useampikin yö. Vuorien, jäätiköiden ja järvien komistamasta luonnonpuistosta riittää ihmeteltävää useampaankin retkeen, aina päiväretkistä viikkon mittaisiin seikkailuihin. Myös hevosretket ja hevosten hoito kuuluvat alueen erikoisuuksiin. 49 huoneen hotellissa keskihinta kolmelta yöltä näyttäisi olevan noin 2500 euron tietämissä yhdeltä hengeltä.

Patagonia

Hotelliin kohdistuvat kritiikit koskevatkin pääosin korkeahkoa hintatasoa, huonoa nettiyhteyttä ja kylpyläosaston kaukaista sijaintia kaiteettoman lankkupolun takana. Mutta kun ainutlaatuisen luonnon keskelle on kerran saapunut, ei sieltä kannata heti lähteä pois.

Patagonia

Lähde ja kuvat: Explora

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat