25.11.2017

Fernando Alonsolta oma tiimi elektroniseen moottoriurheiluun

Fernando Alonsolta oma tiimi elektroniseen moottoriurheiluun

Muutama maailmanmestaruus, kokeiluja IndyCarissa ja katse kohti Le Mansia – Fernando Alonso haluaa nyt mukaan myös elektroniseen urheiluun.

Formula 1:n värikkäimpiin hahmoihin kuuluva Fernando Alonso haluaa kuulua moottoriurheilun eri kuninkuuslajien lisäksi nyt myös elektroniseen urheiluun. FA Racing G2 on espanjalaiskuljettajan oma kilpatiimi eSportsin nousevaan maailmaan, jossa Alonson kumppaneina ovat Logitech G -pelitarvikemallisto sekä G2 Esports.

Simulaattoriajaminen ja elektroninen urheilu ovat voimakkaan kasvun aloja, joten ei ole yllätys, että mukaan tulee myös ammattimaisesti toimivia joukkueita. Alonson uuteen tiimiin liittyi muun muassa Cem Bolukbasi, joka selvitti tiensä tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettyyn Formula 1:n elektronisen liigan finaaliin.

– Jokainen Formula 1 -kuljettaja on sydämessään pelaaja. Virtuaaliradoilla kisaaminen avaa valtavasti mahdollisuuksia nuorille kuljettajille, joilla ei olisi muuten mahdollista osallistua kilpa-ajamiseen. Ensimmäistä kertaa ikinä fanit eivät ole vain katsojia, vaan voivat myös ottaa osaa itse kilpa-ajamiseen ja ehkä jopa edetä siitä simulaatiokuljettajiksi tiimiini. En voisi keksiä parempia kumppaneita rinnalleni kuin Logitech G ja G2 Esports, kiittelee kaksinkertainen F1-maailmanmestari Fernando Alonso.

Lähde ja kuvat: Logitech

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat