2.3.2016

Aktiivisen menon GoExpo laajenee uusilla lajeilla

Go Expo 2015

Uusina lajeina menomessuilla ovat nyrkkeily ja Fitness Warrior.

Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävä GoExpo esittelee jälleen kiinnostavia lajeja nyrkkeilystä palloiluun. Samalla tapahtumassa järjestetään myös lukuisia näyttäviä kilpailuita. Paikan päällä voi myös testata uusia liikuntamuotoja.

Messujen uutuutena on nyrkkeilykehä, jonne nousevat näytösotteluissa muun muassa Amin Asikainen, Eva Wahlström ja Edis Tatli. Nyrkkeilyn huiput esittelevät treenejään ja ottelevat näytösluonteisesti. Myös messukävijät pääsevät nousemaan nyrkkeilykehään aistimaan tunnelmaa.

Kolmatta kertaa messuilla järjestettävän Kansainvälinen Fitness Helsinki -kilpailun myötä lavalla nähdään perinteistä fitness-kisaamista eri sarjoissa. Kilpailuun osallistuu noin 70 urheilijaa aina USA:sta Serbiaan. Uutena kilpailusarjana mukana on Fitness Warrior. Sarjan tarkoituksena on suorittaa urheilullinen temppurata, johon kuuluvat esteet autonrenkaista tikkaisiin. Myös kävijät voivat kokeilla taitojaan radalla.

– Fitness Warrior tuo tapahtumaan urheiluhenkeä ja liikunnan iloa. Nykypäivänä myös aikuisille löytyy telineitä ja mahdollisuuksia toteuttaa leikkisää liikkumista. Toivon että mahdollisimman moni kävijä uskaltaa lähteä haastamaan itsensä mukaan kisaan, Fitness Helsinki -kilpailun pääsihteeri Else Lautala kannustaa.

Pallolajit esittäytyvät parikymmenen lajin voimin Messukeskukseen rakennetuilla erilaisilla pallokentillä. Kuntoilijoita kiinnostanee juoksemiseen keskittyvä runSport-alue. Tarjolla on esimerkiksi asiantuntijoiden jakamia treenivinkkejä juoksutekniikkaan ja harjoittelun rytmittämiseen.

GoExpoon kuuluvat myös Fillari, Kunto, Golf, Outdoor ja Ball Sports -messut. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 4.-6.3.2016. Tapahtuma on avoinna yleisölle pe 12-19, la 10-18 ja su 10-17.

Lisäksi samaan aikaan ja samalla lipulla pääsee tutustumaan myös Kuva&Kamera -messuihin ja Helsinki Horse Fair -hevostapahtumaan. Kuva&Kameran ammattilaisaikana pe klo 9-12 sisäänpääsy vain ennakkoon rekisteröityneille ammattilaisille sekä median edustajille.

Lähde: GoExpo, kuva: Messukeskus / Go Expo 2015

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat