26.11.2015

Heijastava spray hohtaa auton valoissa

Heijastin

Volvo Life Paint -heijastinspray on erinomaisen kekseliäs ja helppokäyttöinen. Se on keksintö, joka edesauttaa jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden näkyvyyttä – ja voi ehkäistä loukkaantumisia.

Pimeä vuodenaika on haasteellista aikaa, etenkin jos autoilijat eivät aja riittävän varovasti tai havaitse riittävän ajoissa jalankulkijoita ja pyöräilijöitä.

Tummiin vaatteisiin pukeutuneet heijastimettomat kulkijat voivat tupsahtaa yllättäen auton eteen. Ikävimmässä tapauksessa fysiikan armottomat lait kumoavat ripeät toimet ja hyvät aikeet, eikä törmäykseltä voida välttyä. Ikävimmillään rypistyy muutakin kuin peltiä.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Vaivatonta käyttää

Osa kulkijoista karsastaa roikkuvia heijastimia tai ei vain muista niitä käyttää.

Avuksi voi ottaa heijastussuihkeen, jonka käyttö on vaivatonta. Suihke sopii myös joskus heijastimille vastentahtoisten lasten päällysvaatteissa käytettäväksi.

Heijastava pinta on näkymätön päiväsaikaan, mutta pääsee oikeuksiinsa pimeässä autonvaloissa.

Suihkuttelu kannattaa tehdä ulkosalla tuulettomissa olosuhteissa, sisätiloissa tehtynä haju hieman kipristelee nenässä. Käyttäjää varoitetaan siitä, että suihkutushöyryt saattavat aiheuttaa huimausta ja pyörrytystä.

Koekuvaa vaikutus kännykällä

Jos käytön vaivattomuus on plussaa, on pullon nopea ehtyminen harmillista. Vaikutus kestää noin viikon suihkutuksen jälkeen, riippuen pinnasta ja kuinka paljon maalia suihkutetaan.

Suihkepullon kyljessä muistutetaan, että heijastusvaikutus on rajallinen kiiltävillä synteettisillä materiaaleilla. Nahkaan tai mokkanahkaan ainetta ei suositella suihkutettavaksi.

Jokainen voi tarkistaa heijastusvaikutuksen vaikka ottamalla valokuvan älypuhelimella salamaa käyttäen.

Life Paint -suihketta on saatavilla Volvon jälleenmyyjiltä 19,50 eurolla.

https://youtube.com/watch?v=AJjbmFMz_l0

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat