1.3.2022

Indian Pursuit – mukavuuden ja suorituskyvyn yhdistelmä

Indian Pursuit

Uusi Indian Pursuit on täysin varusteltu luksusmatkapyörä, joka lisäksi on yksi luokkansa suorituskykyisimmistä vaihtoehdoista.

Viime vuonna Indian toi markkinoille bagger-tyylisen Challengerin, jonka uuteen alumiinirunkoon oli pultattu Indianin uusin nestejäähdytteinen PowerPlus-moottori. Nyt se saa yläpuolelleen Pursuitin, jossa Challengerin linjakkaiden sivulaukkujen lisäksi on asennettu tilava takalaukku, jolloin matkatavaroiden kuljetuskapasiteetti nousee 133 litraan. Samalla varustelu on päivitetty vieläkin paremmaksi, ja ennen kaikkea sopimaan kuljettajan lisäksi myös matkustajalle.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Pääkilpailijaa tehokkaampi

Indian Pursuit

PowerPlus-moottori on iskutilavuudeltaan 1768 kuutiosenttimetriä, ja se tuottaa 121 hevosvoiman tehon ja tarjoilee vääntöä varsin mukavat 178 newtonmetriä. Valmistajan mukaan se on luokkansa tehokkain moottoripyörä, millä Indian tietysti yrittää kertoa ylittävänsä Harley-Davidsonin vastaavien mallien teho- ja vääntölukemat. Challengerin koeajokokemuksen perusteella suorituskyky on urheilullinen, eikä ole syytä olettaa että voima loppuisi Pursuitissakaan kesken vaikka tuhdimpi varustelu onkin samalla kasvattanut painoa 35 kilogramman verran.

Indian Pursuit

Kuljettajan valittavissa on kolme tehoasetusta (Sport, Standard ja Rain) ja varustukseen kuuluu myös kallistuksen huomioivat ABS-jarrut ja luistonesto. Tehoasetuksen valinta muokkaa samalla ABS-jarrujen ja luistoneston herkkyyttä valitun asetuksen mukaiseksi. Mittaristona on seitsemän tuuman kosketusnäyttö, jonka käyttö onnistuu myös ajokäsineillä. Mittaristo on liitettävissä älypuhelimeen ja sisältää myös navigointitoiminnot.

Yli 600 kiloa!

Pursuitin painoksi tankattuna ilmoitetaan 416 kiloa, joten kuljettajan, matkustajan ja matkatavaroiden kanssa yhteispaino nousee yli 600 kilon. Korkea etukate on kiinnitetty runkoon, eli se ei käänny ohjaustangon mukana. Indianin mukaan ratkaisu sekä parantaa pyörän ketteryyttä että vähentää tuulen vaikutusta käytökseen. Katteisiin on integroitu lisävalot. Viileillä ajokeleillä mukavuutta parantavat kahvanlämmittimet sekä kuljettajan ja matkustajan lämmitettävät istuimet.

Indian Pursuit

Tarjolle tulee kaksi tyylillisesti hieman toisistaan poikkeavaa mallia; Pursuit LImited metallimustalla värivaihtoehdolla sekä Pusuit Dark Horse, jonka värivaihtoehtoina ovat Black Smoke ja Silver Quarz Smoke (kuvissa)

Indian Pursuit

Indian Pursuit

Moottori: nestejäähdytteinen V2, 1768cc
Teho: 121 hv / 5500 r/min
Vääntö: 178 Nm / 3800 Nm
Voimasiirto: 6 vaihdetta, hihnaveto
Akseliväli: 1668 mm
Istuinkorkeus: 672 mm
Tankin tilavuus: 22,7 litraa
Paino tankattuna: 416 kg
Takuu: 2+3 vuotta (tehdastakuu + lisätakuu (moottori, voimansiirto, elektroniikka)

Hinnat:
Pursuit Limited 44 499 €
Pursuit Dark Horse 44 999 €

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: Indian

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat