15.9.2022

Jeepiltä neljä sähkömallia 2025 mennessä – ensimmäinen ensi kuussa

Jeep Avenger sähköauto täyssähköauto Pariisi esittely

Jeep Avenger esitellään jo Pariisin autonäyttelyssä reilun kuukauden päästä, joten maastomerkin täyssähkömalleja ei tarvitse odottaa kovin kauaa.

Edes Jeep ei pysty välttymään sähköistymiseltä. Merkki kertoo olevansa Euroopassa täysin sähköinen 2030 mennessä. Suunnitelman alkusoittona Jeep esittelee mantereellamme neljä täyssähkömallia 2025 mennessä.

Jeepin nykyisten lataushybridien tapaan autot tuodaan 4xe-sähkönimikkeen alle. Nykyinenkin mallisto on sähköistetty kuluvan vuoden loppuun mennessä lähes kaikkialla Euroopassa. Yleisemmällä tasolla Jeep pyrkii maailman johtavaksi SUV-merkiksi.

Jeep Avenger sähköauto täyssähköauto Pariisi esittely

– Sähköistetyn 4xe-mallistomme menestys Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa mahdollistaa meitä suunnittelemaan ja kehittämään tehokkaimpia ja kestävimpiä Jeep-maastoautoja matkallamme kohti johtavaksi päästöttömäksi SUV-merkiksi maailmassa, kertoo Jeepin toimitusjohtaja Christian Meunier.

– Tämä eteenpäin katsova strategia auttaa varmistamaan, että miljoonilla Jeep-faneilla ympäri maailmaa on edelleen planeetta, jota tutkia, syleillä ja suojella. Sähköistyminen on loistava asia brändillemme, mikä tekee siitä entistä kyvykkäämmän, jännittävämmän, kestävämmän ja hauskemman, Meunier jatkaa.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Jeep Avenger Pariisissa

Ensimmäisenä esitellään tämänkin jutun kuvissa näkyvä Jeep Avenger. Kokonsa puolesta Avenger sijoittuu Renegaden alapuolelle ja se valmistetaan Tychyn tehtaalla Puolassa. Tavoitteena on 400 kilometrin toimintamatka yhdellä latauksella, unohtamatta Jeepille tärkeitä arvoja kuten maavara tai lähestymis- ja jättökulma. Huomiota on kiinnitetty myös siihen, että sisätiloihin on panostettu.

Jeep Avenger sähköauto täyssähköauto Pariisi esittely

– Täysin uusi Avenger tarjoaa Jeep-brändin ominaisuudet juuri oikeassa segmentissä Euroopan markkinoilla. Tämä moderni, hauska ja tunteellinen SUV vetoaa kasvavaan joukkoon asiakkaita, jotka etsivät tehokasta, kompaktia, modernia ja täysin sähköistä Jeeppiä vaihtoehtona nykyisille pelureille, sanailee Jeepin Euroopan johtaja Antonella Bruno.

Uusi Jeep Avenger esitellään maailmalle Pariisin autonäyttelyssä 17. lokakuuta, joten Jeepin täyssähkömallien pelinavausta ei tarvitse odottaa kovin pitkään.

Lähde ja kuvat: Jeep

Luetuimmat