2.5.2023

Joko olet jättänyt tarjouksen Moottorin käytetystä Nissan Leafista? Hinta tällä hetkellä 6 905 euroa!

sähköautovertailu

Moottorin käytetyn Nissan Leaf -sähköauton huutokauppaa on jäljellä vuorokauden verran tämän artikkelin julkaisuhetkellä. Vielä ehdit siis jättämään itsekin tarjouksen!

Moottorin käytetty Nissan Leaf -täyssähköauto listattiin myytäväksi Huutokaupat.com -palveluun viime viikon puolella. Autosta on innostunut palvelun omien tilastojen mukaan 19 huutajaa, ja hinta on nostettu tällä hetkellä 6 905 euroon – joka on yhä selvästi vähemmän kuin halvin Tori.fi:hin listattu Nissan Leaf. Jos tunnet tarvetta omistaa ajo-ominaisuuksiltaan ehkä hieman kopperomaisen, toimintamatkaltaan parhaiten kaupunkiin sopivan ja käyttökustannuksiltaan edullisen sähköauton, kannattaa jättää tarjousautomaatti laulamaan.

Huutokauppa päättyy keskiviikkona 3.5.2023 klo 20.15, tai kolme minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen. Huomaathan, että auton myyvä taho ei ole elinkeinonharjoittaja, joten autolla ei luvata minkäänlaista takuuta. Myynti-ilmoitukseen pääset tästä linkistä.

Mikäli auto jää sinulle, sovitaan sen noutamisesta Helsingistä erikseen. Noutamisesta ei aiheudu sinulle mitään kuluja.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Vuoden verran tapahtumia

Mikäli et ole vielä lukenut Moottorin kokemuksia arjesta käytetyllä sähköautolla, suosittelemme lukemaan esimerkiksi auton esittelyjutun ostohetkeltä, osan loppuraportista, tai vaikka hyinen 500 kilometrin talviseikkailu, josta kuljettaja ei ole palautunut täysin vielä reilun vuoden verran myöhemminkään.

Kaikki Nissan Leafia käsittelevät jutut löydät tästä linkistä.

Teksti ja kuvat: Eetu Kokkonen

Lisää aiheesta

Luetuimmat