18.5.2020

Koristeellisempi pick-up -erikoiserä: Ford Ranger Thunder

Ranger Thunder

Muista lava-autoilijoista erottumiseksi Ford toimittaa Eurooppaan 4 500 kappaleen erikoiserän joka kuuluu Ford Ranger Thunder. Varustelutasoja on tarjolla vain yksi, joka sisältää vakiona erikoisvärityksen lisäksi käytännönläheisiä varusteita.

Loppukesästä Ford Ranger -pickupin mallisto täydentyy huippumalli Ford Ranger Thunderilla. Erikoiserää toimitetaan Eurooppaan 4 500 kappaleen verran, tiedossa ei ole kuinka monta näistä saadaan Suomen teille.

Ranger Thunder

Ford Ranger Thunderiin kuuluu vakiona 2-litrainen Ecoblue -tuplaturbomoottori ja 10-alueinen automaattivaihteisto, neliveto ja double cab -ohjaamo. Lukemat moottorin ulosannille on isoveli Ranger Raptorista tutut 213 hevosvoimaa tehoa ja 500 newtonmetriä vääntöä.

Itsessään Thunder-lisänimitys tuo valmistajan mukaan Rangeriin lisää vakiovarusteita, sekä uniikkeja sisätilojen ja ulkokuoren muutoksia.

Käytännössä ulkokuoren visuaaliset muutokset tarkoittavat Sea Grey -ulkoväriä, 18-tuumaisia mustia kevytmetallivanteita ja Ebony Black -väritystä etusäleikössä, takapuskurisa, astinlaudoissa, sumuvalojen reunuksissa, lavakaaressa ja ja ovien kahvoissa. Lisäksi lavakaarta ja etusäleikköä on koristettu punaisilla yksityiskohdilla. Erikoiseräisyys ilmenee myös Thunder-logoina etuovissa ja takaluukussa. Ranger-logo on tyylin mukaisesti mattamusta.

Auton sisäpuolella Thunderiin kuuluu vakiona mustalla nahalla päällystetyt istuimet punaisella Thunder-brodeerauksella. Punaista kontrastitikkausta löytyy muun muassa ohjauspyörästä, istuimista ja kojelaudasta. Vakiovarusteisiin kuuluu myös mustat matot ja punaiset valaistut kynnyslistat.

Auton vakiovarusteisiin lukeutuu myös LED-ajovalot tummennetuilla kehyksillä. Myös takavalojen kehykset on tummennetut. Niin ikään vakiovarusteena saa alumiinista valmistetun lavan rullapeitteen lukitusmekanismilla ja kuormalavan siirrettävän jakajan.

Lähde ja kuvat: Ford

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat