29.9.2022

Luksus-Maxus tulossa myös Suomeen – jo tänä vuonna!

16 kiinalaisauton joukossa on useita samoja, joita näemme myös Vuoden Auto Suomessa 2024 -ehdokkaissa. Yksi niistä on tila-auto Maxus Mifa 9.

Maxus Mifa 9 on kiinalaisvalmistajan uusi luksussähköauto, joka saapuu Suomeen jo tänä vuonna.

Kiinalaisvalmistaja Maxus on esitellyt uuden luksussähköautonsa, joka tulee myös Suomeen, vielä vuoden 2022 aikana. Uusi malli on nimeltään Mifa 9 ja se tarjoaa hyvät tilat jopa kahdeksalle matkustajalle. Auto esiteltiin kansainvälisessä IAA-autonäyttelyssä Hannoverissä.

Maxuksen uusi malli perustuu kiinalaisvalmistajan suunnittelemaan Mifa-alustaan, joka mahdollistaa lukuisien sähköautojen tuotannon samalle pohjalevylle.

Mifa 9 -malli on lanseerattu jo kotimaassaan Kiinassa ja nyt uusi malli on tulossa Eurooppaan ja Suomeen.

Maxus Suomen myyntijohtaja Heidi Nieminen vahvistaa, että Mifa 9 tulee Suomeen jo tämän vuoden aikana.

– Odotamme innolla Maxus-mallistomme laajenemista Mifa 9:llä. Tämä on täydellinen sähköauto kaikille, jotka tarvitsevat runsaasti tilaa ja ainutlaatuista luksuksen tunnetta. Uskomme, että Suomessa Mifa 9 tulee löytämään kohderyhmänsä erityisesti taksi- ja eksklusiivisia kuljetuspalveluja tarjoavien yritysten keskuudessa. Sähköinen ja CO2-vapaa liikkuminen on parhaimmillaan tätä, myös isoille seurueille, Nieminen kertoo.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kaikissa istuimissa hieronta

Maxus Mifa 9 on lähes 5,3 metriä pitkä auto ja siinä on laajat tilat kahdeksalle matkustajalle. Autosta tulee myyntiin myös seitsemänpaikkainen versio. Matkustajia Maxuksessa hemmotellaan muun muassa istuimien hierontatoiminnoilla sekä lämmityksellä että tuuletuksella. Toisen rivin matkustajat voivat nauttia myös kallistettavista yksittäisistä istuimista säädettävillä jalkatuilla ja käsinojissa olevilla digitaalisilla ohjauspaneeleilla. Toisen ja kolmannen rivin istuimet voidaan työntää myös eteenpäin lisätavaratilan vapauttamiseksi.

Auton ajoakku on kooltaan 90 kWh ja se tarjoaa jopa 440 kilometrin toimintamatkan (WLTP) yhdistetyssä ajossa. Kaupunkiajossa toimintamatkaksi ilmoitetaan 595 kilometriä (WLTP).

Ulkopuolelta Mifa 9 on terävälinjainen ja futuristinen. Sisustukseen on tuotu eksklusiivisia yksityiskohtia, huipputeknologiaa ja viihdelaitteita. Maxuksella on Mifa 9:ää kehitettäessä ollut tavoitteena luoda huipputekninen ja ylellinen tunnelma sekä tarjota interaktiivinen kokemus muun muassa useilla integroiduilla näytöillä.

Uuden Maxus-mallin hinnat julkaistaan syksyllä lähempänä auton virallista esittelyä Suomessa.

Lähde: Maxus

Luetuimmat