19.8.2022

Naantalin asuntomessujen kävijämäärä nousi merkittävästi

Naantalin asuntomessut 2022 kokemuksia
Lounatuulen löyly. TA-Yhtymän vuokrarivitaloyhtiön sauna ja saunatupa mäen päällä, jonne esteetön kulku porrashissin ansiosta.

Asuntomessujen tämän vuoden teemat ovat puhutelleet kävijöitä.

Naantalin asuntomessuilla vieraili yli 116 000 kävijää.

Asuntomessujen tämän vuoden teemat ovat puhutelleet kävijöitä. Älykkäät energiaratkaisut ja erityisesti aurinkoenergian monipuolinen hyödyntäminen on kiinnostanut niin ammattilaisryhmiä kuin suurta yleisöäkin. Myös itse alue on kerännyt erityistä kiitosta. Jo suunnitteluvaiheessa tavoitteeksi asetettu luonnon kunnioitus näkyy niin talojen sijoittumisessa alueelle, perustuksissa kuin ikkunoista aukeavissa näkymissäkin. Alueen luonnolle tyypilliset metsäpihat ovat keränneet kehuja: kanervat ja kalliot ovat säilyneet lähes koskemattomina.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Virtuaalivierailukin suosittu

Moni kävijöistä vieraili jo etukäteen Virtuaalisilla Asuntomessuilla 24/7 tutustumassa messukoteihin. Messukäynnin jälkeen Virtuaalisilla Asuntomessuilla käydään tarkastamassa yksityiskohtia ja palataan kiinnostaviin messukoteihin kaikessa rauhassa.

Koronanotkahdus nyt takana

Naantalin asuntomessut lisäsi kävijämäärää melkoisesti kahden hiljaisemman vuoden jälkeen. Kahtena edellisenä vuotena koronapandemia romahdutti kävijämäärät alle 100 000 messuvierailijaan.

Naantali

Vuonna 2020 Tuusulan asuntomessuilla vieraili alle 70 000 kävijää ja vuonna 2021 Lohjan asuntomessuilla pistäytyi 80 000 kävijää.

Luonnonmaan saaressa pidettyjen Asuntomessujen kävijätyytyväisyys oli mittaushistorian paras. Suurin osa kävijöistä arvioi vierailunsa arvosanalla 9 tai 10. Ensi vuonna tapahtuma järjestetään Kuningattarenrannassa Loviisassa 7.7.–6.8.2023.

Teksti ja kuvat: Timo Turkula

Lisää aiheesta

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat