26.10.2017

Nokian Hakkapeliitta 9 palkittiin kansainvälisesti – nyt asialla tiede- ja tekniikkalehti Popular Science

Nokian Renkaat

Tiede- ja tekniikkalehti Popular Science on myöntänyt vuoden 2017 Best of What’s New -palkinnon Nokian Hakkapeliitta 9 -talvirenkaalle.

Palkinto annetaan tuote- tai tekniikkainnovaatiolle, joka edustaa merkittävää edistysaskelta omassa luokassaan.

– Best of What’s New -palkinnot annetaan innovaatioille, jotka muovaavat tulevaisuutta, kertoo Popular Sciencen päätoimittaja Joe Brown.

Popular Science palkitsee kaikkiaan 100 innovaatiota 11 eri kategoriassa, joista yksi keskittyy ajoneuvoteollisuuteen. Kaikki voittajat esitellään lehden marras–joulukuun erikoisnumerossa.

– Ihmishenkiä pelastavat teknologiat, uskomattomat avaruustekniikan ratkaisut ja upeat laitteet edustavat uusien keksintöjen huippua, Brown hehkuttaa.

Tuore meriitti maistuu makealle myös Nokian Renkaiden leirissä.

– Johtavana periaatteenamme on valmistaa turvallisia ja kestäviä renkaita vaativiin olosuhteisiin. Uusin talvirenkaamme, Nokian Hakkapeliitta 9, on pitkäjänteisen kehitystyön, testauksen ja yli sadan ammattilaisen taidonnäyte, joten olemme iloisia, että se on saanut Popular Sciencen arvostetun Best of What’s New –palkinnon, sanoo Nokian Renkaiden tutkimus- ja kehitysjohtaja Juha Pirhonen.

Lähde: Popular Sience ja Nokian Renkaat Kuvituskuva: Nokian Renkaat

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat