15.8.2020

Opelin sähköinen kuormajuhta hinnoiteltu – Vivaro-e:n hinnat alkavat 43 910 eurosta

Opel Vivaro-e hinnat

Täyssähköisen Opel Vivaro-e -pakettiauto on jo ennakkomyynnissä, uutuuden ensimmäiset yksilöt saapuvat maahan syys–lokakuussa.

Opel Vivaro-e:n saksalaisvalmistajansa uusi täyssähköinen pakettiauto, joka rantautuu Suomeen syksyn tullen. Tulokkaan hinnatkin ovat jo selvillä. Pakettiauton hintahaarukka on 43 910–49 678 euroa.

Uutuus tulee tarjolle kahdella akkuvaihtoehdolla (50 kWh/75 kWh), joiden luvattu toimintamatkalta on 230 ja 330 kilometriä WLTP-mittaustavalla. Vivaro-e:ssä on vakiona 7,4 kW yksivaiheinen ajoneuvolaturi ja valinnaisvarusteena on tarjolla tehokas kolmivaiheinen 11 kW:n ajoneuvolaturi.

Pakettiauton sähkömoottori tuottaa 136 hv (100 kW) ja 260 Nm:n vääntömomentin. Akku on sijoitettu tavaratilan alle, mikä alentaa hyötyauton painopistettä ja osaltaan lisää ajovakautta etenkin täyteen kuormattuna.

Valmistajan mukaan käyttämällä 100 kW:n tasavirtaista pikalatausasemaa, 50 kWh:n akun lataaminen 80 prosenttiin kestää noin 30 minuuttia (noin 45 minuuttia 75 kWh:n akulle).

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kolme koripituutta

Uutta Vivaro-e:tä on saatavana kolmena korin pituutena. Vetomassaa on tuhat kiloa ja hyötykuormaa jopa 1 275 kiloa. Vivaro-e:n lastaustilavuus on yhteneväinen polttomoottoriversion kanssa. Vakiovarusteinen FlexCargo-läpilastaustoiminto tarkoittaa noin 1,16 metriä lisää lastauspituutta etumatkustajan penkin alta.

Moni käyttäjä todennäköisesti kiittelee sähköisesti liukuvat sivuovia, jotka avautuvat automaattisesti, kun käyttäjä jalkaa ajoneuvon ulkopuolella.

Rahalla katras avustimia

Tarjolla on kattava katras kuljettajan avustinjärjestelmiä. Jos lompakko kestää, auton lisävarusteina ovat muun muassa kaistallapitoavustin, vireystilanvaroitin, vakionopeudensäädin liikennemerkkien tunnistuksella, törmäysvaroitin ja automaattinen hätäjarrutus sekä tuulilasin heijastusnäyttö. Vakiona tulevat sähköinen käsijarru sekä takapuskurin pysäköintianturit.

Vivaro-e:n Multimedia Radio- ja Multimedia Navi Pro -viihdejärjestelmät sisältävät 7 tuuman kosketusnäytön. Molemmissa on puhelimen integrointi Apple CarPlay:n ja Android Auto:n kautta.

Opelin akulla on kahdeksan vuoden takuu/160 000 km.

Lähde ja kuva: Opel

Luetuimmat