4.12.2020

Pieni pakettiauto vain 16 400 euroa – Volkswagen up Cargo

Volkswagen up Cargo

Volkswagen up Cargo tuo mielenkiintoisen vaihtoehdon edulliseksi ja pieneksi pakettiautoksi hinnallaan, joka alkaa alle 16 400 euron summasta.

Pieni pakettiauto Volkswagen up Cargo tulee osaksi valmistajan viestinnässä huutomerkillä kirjoitettua up! -mallistoa. Tällä hetkellä myynnissä on tosin jäljellä vain täyssähköauto e-up, jonka seuraan pakettiautoversio liittyy. Pikkupakun hinta on tarkasti alkaen 16 382,15 euroa, joka lienee tärkeä osa koko ajatuksen viehätystä.

Volkswagen up Cargo

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Pikkupaku Volkswagen up Cargo

Monille yrittäjille pienemmän kokoluokan pakettiauto on oiva valinta pienempiin kuljetuksiin ja jakelutarpeeseen. Volkswagen up Cargo -pakettiauto on valmistajansa mukaan kompakti, edullinen ja käytännöllinen pakettiauto pientavaroiden kuljetukseen. Lukuarvoina tämä tarkoittaa, että Cargon kantavuus on 433 kilogrammaa ja tavaratilan tilavuus 930 litraa.

Volkswagen up Cargo

Kuten jo edellä vihjasimme, ja nimestä voi osin päätellä, up Cargo -pakettiauto perustuu 5-oviseen Volkswagen up -henkilöautoon. Henkilöautosta tehdään pakettiautoversio asentamalla siihen Verhoomo Sorsan tekemä ”pakettiautomuutossarja”. Auton alkuperäiset takaistuimet toimitetaan aina auton mukana, joten auton voi halutessaan palauttaa takaisin henkilöautoksi.

Se on varustettu 65-hevosvoimaisella (48 kW) 1,0-litraisella vapaasti hengittävällä bensiinimoottorilla ja viisivaihteisella manuaalivaihteistolla. Bensiinimoottorin tarjoama huippuvääntö on 91 newtonmetriä  kierroslukualueella 2950–3150 kierrosta minuutissa. Tällä ainoalla moottorivaihtoehdolla Volkswagen up Cargon ilmoitettu yhdistetty kulutus on 5,1 l/100km ja CO2-päästöt 117 g/km.

Volkswagen up Cargo

Volkswagen up Cargo -pakettiauton merkittävimpiä vakiovarusteita ovat muun muassa mäkilähtöavustin, led-päiväajovalot ja halogeeniajovalot, monitoimikamera avustavia järjestelmiä varten, kaistallapitoavustin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, manuaali-ilmastointi, monitoiminäyttö Plus, mediasoitin usb-liitännällä, kahdella kaiuttimella ja Bluetooth-yhteydellä sekä 12V-pistorasia kojelaudassa. Lisävarusteena saatavilla on esimerkiksi avustavat järjestelmät -paketti, joka sisältää peruutuskameran, peruutustutkan ja vakionopeudensäätimen. Pakettiautoaiheisista lisävarusteista on saatavilla teräksinen suojaverkko tavaratilan ja etuistuinten väliin .

Kuvat ja lähde: Volkswagen

Luetuimmat