2.5.2016

Porsche Cayenne saa Platinum Edition -erikoiserän

Porsche Cayenne Platinum Edition

Posrchen isomman katumaasturin seniorivuodet tuovat mukanaan arvokkaan harmaantumisen.

Porschen vuonna 2010 esitelty isompi katumaasturi, Cayenne, harmaantuu arvokkaasti. Platinum Edition -nimellä kulkevan erikoisversion saa halutessaan Cayenne Dieselistä ja S E-Hybrid -malleista. Myös iän suoma leveneminen on toteutettu arvokkaasti, sillä RS Spyder -tyyliset 20 tuuman vanteet on kätketty levennettyihin pyöräkoteloihin. Ulkomuodon viimeistelee valmistajan mukaan "tyylikäs koripaketti".

Porsche Cayenne Platinum Edition

Istuinten osalta Platinum Edition luottaa sähköisesti säädettäviin nahkaistuimiin, joissa on keskiosien Alcantara-verhoilu ja pääntukiin on kirjailtu Porschen vaakuna. Vakiovarusteisiin kuuluvat esimerkiksi Porschen dynaaminen valojärjestelmä (PDLS) kaksoisxenonein ja pysäköintitutkajärjestelmä. Onneksi myös Porschen viihdejärjestelmä PCM on päivitetty uusimpaan versioonsa.

Porsche Cayenne Platinum Edition
20-tuumainen RS Spyder -vanne sisältyy erikoiserään.

Erikoiserä ei olisi mitään, ellei se lukisi myös auton kynnyslistoissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Platinum Edition -lista on valaistu Cayenne S E-Hybridin kohdalla. Mustan ja valkoisen perusvärin ohellsa lisävarustelistalta löytyvät mielenkiintoiset Deep Black-, Purpurite-, Mahogany-, Carrera White- ja Rhodium Silver -metallivärit.

Kynnyslista muistuttaa Platinum Editionista.

111 982,57 euroa maksavaa Cayenne Diesel Platinum Editionia vauhdittaa kolmelitrainen V6-moottori, josta saadaan tehoa 262 hevosvoimaa. Yhdistetty NEDC-syklin mukainen kulutus on renkaista riippuen 6,6-6,8 litraa per 100 kilometriä. 106 248,15 euroa maksavan Cayenne S E-Hybridin yhdistetty teho on 416 hevosvoimaa ja yhdistetty kulutus 3,3-3,4 litraa per 100 kilometriä.

Ajoneuvojen odotetaan saapuvan kesäkuussa, mutta tilauskirjat rajoitettua erikoiserää varten ovat jo avoinna.

Lähde ja kuvat: Porsche

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat