4.2.2020

Seuraavan sukupolven Volkswagen Golf sai hinnat – kauppa alkaa 27 633 euron erikoismallilla

Volkswagen Golf mk8

Kahdeksannen sukupolven Volkswagen Golf saapuu myyntiin houkuttelevasti hinnoitellulla erikoismallilla.

Uusi Volkswagen Golf on automaailmassa aina tapaus. Nyt loppuvuodesta 2019 esitelty kahdeksas sukupolvi on vihdoin saapunut Suomeen myyntiin ja hinnastot on julkaistu. Joten mitä uusi Golf maksaa?

Uutuuden myynti alkaa Golf First Edition -erikoismallilla, jonka hinta on 27 633 euroa ja 11 senttiä. First Editionin tekniikkana on 1.5 eTSI DSG -kevythybridi, eli 150 hevosvoimainen bensiinimoottori, vähän sähköavustusta ja 7-portainen kaksoiskytkinautomaatti. Erikoismallin varustelua kehutaan kattavaksi.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kohonnut varustelu

Edullisimmillaan uuteen Golfiin pääsee nyt käsiksi valitsemalla manuaalivaihteistoisen 1.5 TSI:n 130-hevosvoimaisen version, joka maksaa 26 354 euroa. Tämän yläpuolelle tarjotaan erikoismallista tuttua 1.5 eTSI DSG -yhdistelmää 150 hevosvoiman tehona, jonka saa perusvarustein 30 339 eurolla tai Style-varustetasolla 33 558 eurolla – First Editionin tarjous on siis varsin houkutteleva. Toistaiseksi ainoa diesel-versio, manuaalivaihteinen 2.0 TDI 115 hv, maksaa 27 733 euroa.

Maahantuoja kertoo malliston täydentyvän jo helmikuun aikana 1.0 TSI (110 hv) -mallilla, jonka saa 24 280 eurolla.

Hintoja väistyvään 7. sukupolven Golfiin verrattaessa kannattaa huomioida se, ettei uudesta Golfista tuoda lainkaan edullisinta varustetasoa Suomeen: vanhaa Trendlineä vastannut varustetaso siis puuttuu.

Vauhdikasta laajentumista

Golf-malliston voi odottaa laajentuvan vauhdikkaasti pitkin kesää. Autosta on jo esitelty kaksi ladattavaa hybridiä. Ne saapuvat kesällä yhdessä GTI- ja R-sporttiversioiden kera. Syksyllä vuorossa ovat TGI-kaasumalli ja GTD-sporttidiesel. Golf Variant -farmarin vuoro on syksyllä.

Teksti: Lauri Ahtiainen, lähde ja kuva: Volkswagen

Luetuimmat