13.6.2016

Subaru-koti – ensiapua asuntopulaan Riihimäellä

Miljoona linnunpönttöä

Subaru Nordic osallistuu YLE:n Miljoona linnunpönttöä -kampanjaan. Kolme ensimmäistä Subaru-kotia asennettiin kansainvälisten Erämessujen näyttelyalueen koivikkoon Riihimäellä.

Maaliskuun alussa YLE:n käynnistämän Miljoona linnunpönttöä -kampanjan tavoite on nostaa Suomen oksistoon miljoona linnunpönttöä toukokuun 2017 loppuun mennessä. Nämä miljoona pönttöä ovat kampanjan mukaan erinomainen ensiapu kolopesijöiden jatkuvasti pahenevaan asuntopulaan.

Subaru Nordic lähti kampanjaan mukaan Riihimäellä viikonloppuna järjestettyjen kansainvälisten Erämessujen yhteydessä. Ensimmäiset kolme linnunpönttöä asennettiin Subarun osastolle Riihimäen uimalanmäen koivikkoon.

Subaru Nordicin myyntijohtaja Satu Salomaa sanoo, että osallistuminen linnunpönttötalkoisiin on hyvä, suora ja toimiva tapa auttaa lintuja.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Miljoona linnunpönttöä aktiivisten avulla

- Meitä Subaru-autoilijoita yhdistää usein aktiivinen elämäntapa. Me mökkeilemme, veneilemme, liikumme luonnossa, kalastamme ja metsästämme. Monen harrastuksiin liittyvät koirat, hevoset tai matkailuvaunut. Pönttöjen rakentaminen ja kampanjaan osallistuminen on mielestämme erinomaisen hyvä asia.

Siksi Salomaa haluaakin haastaa valtakunnallisen Subaru jälleenmyyjä ja - huoltoketjuverkoston kampanjaan mukaan.

- Haluamme osaltamme edistää kolopesijöiden asiaa ja arvokasta kansalaistoimintaa, siksi haastamme myös jälleenmyyjä- ja huoltoverkostomme kampanjaan mukaan, Salomaa viestittää.

Maanantaihin mennessä kampanjan tiimoilta on rakennettu, asennettu ja rekisteröity valtakunnallisesti yhteensä 802 371 linnunpönttöä.

Tilanteen kehitymistä voi seurata YLE:n kampanjasivustolla. Ohjeet oman pöntön rekisteröimiseen löytyvät samasta paikasta.

Lähde ja kuva: Subaru Nordic

Luetuimmat