23.11.2015

Suoria tv-lähetyksiä lennoilla – Norwegianilta uusi täky

Norwegian lanseeraa ensimmäisenä lentoyhtiönä Euroopassa suorat TV-lähetykset lennoilla.

Norjan TV 2:n uutiset ja Bloomberg Televisionin lähetykset näkyvät jatkossa ilmaiseksi Euroopan lennoilla. Matkustajat voivat seurata TV-lähetyksiä omilla tietokoneillaan, tableteillaan ja älypuhelimillaan.

Norwegianin lennonaikainen ilmainen WiFi on tarjolla yhtiön 87 Boeing 737-800 -koneessa ja Live TV -palvelu on käytössä kaikissa näissä koneissa. Lennoilla nähtävien suorien lähetysten lanseeraus tapahtui tänään Oslon ja Bergenin välisellä lennolla.

– Ilmainen lennonaikainen WiFimme yhdistettynä ilmaisiin suoriin televisiolähetyksiin mahdollistaa matkustajakokemuksen, jota kukaan muu ei tarjoa ilmassa, hehkuttaa Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Norjan "Yle" mukana

– Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla mukana tällaisessa historiallisessa tapahtumassa. Suorat TV-lähetykset mobiililaitteille ovat tärkeä osa strategiaamme. Olemme iloisia, että meillä on mahdollisuus tehdä tämä Norwegianin koneessa, sanoo Norjan Riks TV:n toimitusjohtaja Christian Birkeland.

Bloomberg Television tulee tarjoamaan lennoilla kansainvälisiä uutisia sekä talous- ja finanssiuutisia.

– Lanseerauksen myötä matkustajien ympäri mannerta on mahdollista seurata lennoilla viimeisimpiä uutisia suorana Bloomberg TV:stä siten, että he saapuvat määränpäähänsä ajankohtaisella tiedolla varustettuina, sanoo toimitusjohtaja Adam Freeman, Bloomberg Media EMEA.

TV-ratkaisun koneisiin toimittaa Global Eagle Entertainment (GEE), joka tarjoaa maailmanlaajuisesti viihderatkaisuja lentokoneisiin.

Lähde ja kuva: Norwegian

Luetuimmat