6.2.2016

Tallinnaan uusi vesipuisto

vesipuisto

Tallinna on myös talvella suosittu perhematkailukohde, jonka tuorein vetonaula on uusi vesipuisto vartin matkan päässä ydinkeskustasta.

Atlantis H20 Waterpark -vesipuisto sijaitsee Viimsissä, jonne on non 15 minuutin matka Tallinnan keskustasta. Vesipuisto on Viimsi Spa -kylpylän yhteydessä. Sieltä löytyy iso sisäleikkipaikka lapsille ja elokuvateatteri, jossa voi kokeita muun muassa 5D-leffaseikkailuja. Aikuisille on oma kylpyläosasto.

– Vesipuisto on tämän talven mielenkiintoisin perhelomakohde Tallinnassa, arvioi markkinointipäällikkö Johanna Uimonen Eckerö Lineltä.

vesipuisto

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Lukuisia näyttelyitä

Tallinna–Helsinki-väliä liikennöivältä laivayhtiöltä muistutetaan myös, että Tallinnassa avutuu helmikuussa kaksi mielenkiintoista perheille suunnattua näyttelyä.

Tiedekeskus Energian Oivalluskeskuksessa avautuu 16.2. tiedenäyttely Kerrostuneen maan aarteet, joka kertoo minkälaisia aarteita maankuoreen on kätkeytynyt.

Vanhassakaupungissa sijaitsevassa Kiek in de Kök -museon Spirit of Budo – Soturin tie -näyttelyssä voi tutustua samuraikulttuurin kiehtoviin perinteisiin ja budolajien kehittymiseen.

Tallinnan Televisiotornissa on vielä pari kuukautta esillä jännittävä avaruusaiheinen Elävä maailmankaikkeus -näyttely. Se on avoinna maaliskuun loppuun. Lennusadamin hieno Etelänapamantereen valloituksesta kertova Kilpajuoksu maailman ääriin -näyttely on puolestaan auki 3.4. asti.

Lähde: Eckerö Line

Luetuimmat