4.7.2017

Uusi matkailutuote Finnairilta – Holidays yhdistää omatoimimatkailun ja valmismatkan

Finnair Holidays on suunnattu vapaa-ajan matkustajille. Lentoyhtiön mukaan täkynä on omatoimimatkailun ja valmismatkan parhaiden puolien yhdistäminen.

Finnair Holidays-asiakas räätälöi itselleen mieleisen matkakokonaisuuden valitsemalla sopivat lennot, hotellin ja mahdollisesti myös matkaa täydentävät elämykset.

Tarjolla on yli 40 maata ja yli 100 eri kohdetta, joista jokaisessa on tarjolla lukuisia hotellivaihtoehtoja. Lomailla voi lentoyhtiön mukaan vaikka maastopyöräillä Kanadan Whistlerissä, tai nauttia art deco -arkkitehtuurista ja rantatunnelmasta Miamissa, tai viedä perheen kummitusseikkailulle Edinburghiin.

Ohjelmavaihtoehtoja ovat miettineet Finnarin apuna matkailun ammattilaiset eri kohdemaista.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Loma kootaan netissä

– Finnair Holidays on uudenlainen tapa koota juuri omiin tarpeisiin sopiva lomamatka. Lennot, hotellit ja lukuisat matkaa täydentävät elämykset ovat kaikki saatavilla helposti yhdestä paikasta, ja yksilöllisen loman suunnittelu on nopeaa ja vaivatonta, lupaa Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Holidays –matka kootaan ja ostetaan Finnairin nettisivujen kautta. Loman pituus voi olla 1-14 päivää. Matka kerryttää  Finnair Plus –pisteitä: ensimmäisen puolen vuoden ajan matkasta saa lennoista saatavien pisteiden lisäksi kolme taso- ja palkintopistettä jokaista matkavarauksen yhteydessä käytettyä euroa kohden.

Finnair kertoo, että Holidays –matkoja voi myös maksaa kokonaan tai osin Finnair Plus –palkintopisteillä.

Lähde: Finnair Kuvituskuva: Moottorin arkisto, Antti Hentinen

Luetuimmat