Ajoneuvot | Uutinen | 18.4.2018

Enemmän konetta, enemmän hupia: BMW M2 Competition

Enemmän on joskus enemmän. BMW-malliston helmi, pieni ja pippurinen M2, saa lisää löylyä Competition Packin muodossa.

Jaa artikkeli

Pirteä ja vanhoista hyvistä ajoista muistuttava BMW M2 on saanut piristyspaketin Competition-malliversion muodossa. Luvassa on enemmän kaikkea sitä, minkä ansiosta M2 on baijerilaismalliston parhaimmistoa.

BMW M2 Competition Pack

3,0-litraista rivikutosta on piristetty M3:sta ja M4:stä lainatulla tekniikalla. Uudet hengitystiet luottavat kahteen MonoScroll-ahtimeen, joiden ansiosta pikkuruinen M2 on jo yli 400 hevosvoiman luokassa. Tarkemmin uudet teholukemat kirjoitetaan muotoon 410 hevosvoimaa (5 250–7 000 r/min) ja huippuvääntö on nyt 550 newtonmetriä (2 350–5 200 r/min). M DCT -kaksoiskytkinvaihteistolla 0–100 km/h sprintti sujuu nyt 4,2 sekunnissa, manuaalivaihteistolla 0,2 sekuntia hitaammin. 250 km/h huippunopeuden saa M Driver’s Packagella nostettua uuteen lukemaan 280 km/h.

BMW M2 Competition Pack

BMW on kiinnittänyt huomiota samalla jäähdytykseen ja moottorin voiteluun, joten M2 Competitionin pitäisi myös hallita voimiaan paremmin jopa radalla. Uuden voimanlähteen kaverina on myös uusi pakoputkisto, jonka sointia voi säätää sähköisesti ajotilavalitsimella. Myös DSC-ajonvakautusjärjestelmä on ohjelmoitu uudelleen, joten jatkossa elektroniikan pitäisi puuttua ajamiseen aiempaa pehmeämmin.

BMW M2 Competition Pack

Uuden moottorin lisäksi konetilasta löytyy nyt hiilikuitukomposiitista valmistettu poikittaistuki, joka jäykistää keulaa yhdessä M4:stä tutun rintapeltituen kanssa. Tarjolla on myös päivitetty jarrupaketti, suuremmat vanteet, uudet istuimet sekä uudet värivaihtoehdot Sunset Orange ja Hockenheim Silver. Vaivihkaisempiin uudistuksiin kuuluu punainen Start/Stop-nappi ja uusi mustapohjainen mittaristo.

 

Lähde ja kuvat: BMW

Jaa artikkeli

Keskustelu

Lisäkuvat