Ajoneuvot | Uutinen | 29.7.2018

Hyundain N-perheen seuraava jäsen: tyylikäs i30 Fastback

Haluaisitko Hyundai i30 Fastbackin linjakkaat muodot ja i30 N:n tekniikan samassa paketissa? Loppuvuosi lienee hyvää aikaa juuri sinulle.

Jaa artikkeli

Hyundain mainio N-sporttimallisto sai alkunsa mainiolla i30 N:llä, joka osoitti, että korealaismerkki on tosissaan hauskemman tuoteperheensä kanssa. Yhdysvaltojen markkinoilla N-leima lyötiin ensimmäisenä erikoisista ovista tunnettuun Velosteriin. N-kirjain muuten viittaa Hyundain testikeskuksiin sekä Korean Namyangissa kuin Saksan Nürburgringillä. Ilahduttavasti Hyundai muistuttaa, että N-autoissa kyse ei ole niinkään järjettömistä nopeuksista kuin hauskasta ajettavuudesta.

Hyundai i30 Fastback N

Nyt Hyundai kiusoittelee, että mallisto laajenee vielä tänä vuonna ”viisiovisella coupella” i30 Fastback N:n muodossa. Kurvikas fastback saa hillittyyn tyyliinsä hiukan räväkkää päivitystä. Teknisesti Hyundai i30 Fastback N lienee melkoisen läheistä sukua tutulle i30 N -pystyperämallille, mikä ei tietenkään ole huono asia. Liitto on sikälikin ymmärrettävä, että i30 N ja Fastback esiteltiin mallistoon yhtä aikaa.

Hyundai lupailee sekä lisätietoja että itse auton julkaisua vielä tämän vuoden puolella.

Lähde ja kuvat: Hyundai

Lue myös:

Jaa artikkeli

Keskustelu