Miss MP19

Ajoneuvot 12.1.2019

Ken on heistä eniten MP? – tässä ovat Miss MP19 -finalistit

Ei moottoripyörämessuja ilman Miss MP-kisaa.

Pohjoismaiden suurimmilla moottoripyörämessuilla kruunataan jälleen Miss MP. Tämän vuoden mittelö ratkeaa Helsingin Messukeskuksessa lauantaina 2.2. Varsinainen messutapahtuma kestää koko viikonlopun.

Finaaliin päässyt kymmenikkö on seulottu esiin lukuisten hakemusten joukosta. Miss MP on kilpailu, jossa pelkkä ulkoinen kauneus ei ratkaise voittoa. Pisimmälle pääsee valovoimaisin, energisin ja erityisesti mp-henkisin kandidaatti.

Miss MP-ehdokkaat esittäytyvät perjantaina ja lauantaina Miss MP19 Show’ssa, jossa on mukana myös Miss MP17, hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova. Kilpailu järjestetään jo kuudetta kertaa ja taso on järjestäjien mukaan jälleen kova.

Miss Mp2017

Miss MP 17 Alina Voronkova (keskellä) sekä perintöprinsessat Eevi Salo (vasemmalla) ja Julia Pulkkinen.

Kilpailun järjestää promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy yhteistyössä MP-messujen kanssa. Varsinaisen show’n suunnittelee ja tuottaa Viivi Pumpanen. Show järjestetään perjantaina 1.2. klo 15.30 ja lauantaina 2.2. klo 12 ja 15.50. Viimeisen Show’n jälkeen kruunataan voittaja, joka on tavattavissa messuilla perintöprinsessojen kanssa myös sunnuntaina 3.2.

Voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon ja kuvaussopimuksen Bike-lehden kanssa. Perintöprinsessat ja näytteilleasettajien suosikki saavat kukin 500 euron rahapalkinnon. Suomen vanhimman rock-kanavan Radio Cityn kuuntelijat äänestävät suosikkiaan ja eniten ääniä saanut palkitaan.

Miss MP19 -tuomaristossa istuu Miss MP17 ja hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova, Miss MP18 Marika Laine, Bike-lehteä edustava Vesa Koivunen, valokuvaaja Hans Lehtinen, näyttelijä-juontaja Viivi Pumpanen, toistaiseksi täsmentämätön Radio Cityn edustaja ja MP-messuja edustava Niko Kantola.

Oheisten esittelyjen perusteella omaa suosikkia voi pähkäillä jo etukäteen.

Lähde: Messukeskus Kuvat: Messukeskus/Heidi Koivunen

 

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat