Opel Vivaro

Ajoneuvot Uutinen 27.1.2019

Opel Vivaro vaihtaa sukua – ensimmäiset kuvat uutuudesta julki

Opel Vivaro jakaa rakenteensa nyt muun muassa Toyota Proacen kanssa.

Opel Vivaro -hyötyauto jakoi geeninsä Renault Traficin ja Nissan Primastarin kanssa kahden sukupolven ajan. Yhteistyö katkesi PSA:n ostettua Opelin itselleen, ja nyt Vivaro on osa konsernin keskikokoista pakettiautomallistoa. Opel Vivaro jakaa nyt perusrakenteen Citroën Jumpyn, Peugeot Expertin ja Toyota Proacen kanssa.

Opel ehti jo julkistaa hyötyajoneuvonsa pikkubussiversion Zafira Lifen kuvat muutama viikko sitten. Kolmena eri pituutena ja parhaimmillaan jopa 9-paikkaisena valmistettava tila-auto saa myös täyssähköversion vuonna 2021.

Opel Vivaro

Nyt vuorossa oli uuden Vivaro-pakettiautomuunnoksen esittely. Perusmallissa puskurit ovat vaihtuneet mustiin ja vanteet peltisiin, mutta sukunäön tunnistaa.

Myös nelivetona

Opel kertoo tarjoavansa myös Vivaroa kolmella eri pituudella (4,6–5,3m), ja kantavuus yltää parhaimmillaan 1 400 kiloon. Vetopaino nousee 500 kilolla 2 500 kilogrammaan saakka.

Opel Zafira Life

Vivaroa tarjotaan umpipakettiautona, jatko-ohjaamollisena pakettiautona, pelkkänä alustana ja Combi-pikkubussina.

Elämää helpottavia uusia varusteita ovat muun muassa jalkaa heilauttamalla aukeavat liukuovet. Valmistaja ylistää myös tuulilasinäyttöä, 180-asteen peruutuskameraa ja etutörmäyksen varoitinjärjestelmää. Lisävarustelistalta Opel myy mielellään myös kattavaa aktiivista turvavarustelua, ja saapa Vivaronkin nyt sisarmalleista tutulla Dangelin nelivedolla.

 

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Opel

Kaikki koeajot

Uusimmat