13.2.2016

Hollywood-tähdet ja kultaisen Mersun arvoitus

kultainen Mersu

Fate-elokuvan kuvaukset tuovat Ouluun loistoa.

Mikäli Oulussa tapahtuu lähiaikoina erikoisia ja tilanteeseen liittyy kullanvärinen S-sarjan Mercedes-Benz, on suurella todennäköisyydellä kyse Fate-elokuvan kuvauksista. Prinssi Rami Jaber Al Husseinin kaverina suurella kankaalla hääräävät erityisesti Prison Break (Pako) -sarjasta tutut Amaury Nolasco ja Robert Knepper. Faneja tähdet morjenstivat 12.2. Vehon Oulun myymälässä pidetyn tiedotustilaisuuden yhteydessä.

Amaury Nolasco, Prinssi Rami Jaber Al Hussein, Robert Knepper
Vasemmalta: Amaury Nolasco, Prinssi Rami Jaber Al Husseini, Robert Knepper

Tarinan sankariautona nähdään julkisuudesta tuttu kullanvärinen S-sarjan Mercedes. Draamaelokuvaan kuuluvat takaa-ajokohtaukset ja autojen räjäyttelyt kuvataan Oulussa. Vehoa kiinnostaakin elokuvassa brändin näkyvyys ja elokuvan pitkä elinkaari.

– Odotamme mielenkiinnolla tulevia kuvauksia ja tuotannon valmistumista. Vaikka Veho on Suomessa paikallinen toimija, elokuvan kansainvälisestä, monipuolisesta ja pitkäkestoisesta jakelusta ei silti ole haittaa Suomi-kuvan rakentamiseksi ulkomailla. Näkyvyyttä valkokankaalla täydentää televisiojakelu, jonka perässä seuraa voimakas online-jakelu. Voimme myös hyödyntää tiettyjä elementtejä tapahtumissamme pitkin vuotta, kommentoi Vehon toimitusjohtaja Kenneth Strömsholm.

Eri jakelumuotojen tavoitteena on tavoittaa yhteensä satoja miljoonia ihmisiä. Valmis elokuva saa ensi-iltansa huhtikuun lopussa.

Lähde: Veho, kuvat: Veho / Lotta Salonen

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat