6.11.2017

Aamiaistaivas Rovaniemen ytimessä

Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotelin aamiainen on Sara La Fountainin suunnittelema – ja laajalti kehuttu päivänavaaja.

Rovaniemen ytimessä sijaitseva Arctic Light Hotel on noussut erääksi Suomen parhaista hotelleista – eikä maine ole syntynyt tyhjästä. Vuonna 1949 valmistuneeseen Rovaniemen kauppalantaloon upeasti remontoitu hotelli on tyylikäs kokonaisuus.

Upeissa huoneissa unohdetaan tarkoituksellisesti ja hetkellisesti seutukunnan kuuluin hahmo eli Joulupukki ja keskitytään ainutlaatuiseen pohjoiseen valoon.

Arctic Light Hotel

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Päivä alkaa elämyksestä

Julkkiskokki Sara La Fountainin suunnittelema aamiainen on maittava ja kattava erikoisuus – ja se jokin joka houkuttaa vieraaksi.

Värikkäiden ja terveellisten shottien valikoima lyö ällikällä, ja vie kielen mennessään. Kannattaa kokeilla myös raikkaita makuvesiä, mango-chia vanukasta tai pienenpieniä mutta herkullisia muffineja. Tarjolla on eri tavoin myös pohjoisen makuja kuten lohta ja monenlaisia marjoja.

Arctic Light Hotel

Markkinointijohtaja Lieven de Rycke kiteyttää, että ihmisillä on nykyisin jo kaikki, joten hotellin rooli on luoda tunnelmaa. Tarjolla on myös eräs pohjoisen ainoista concierge-palveluista.

Trivago rankkasi hotelin Suomen parhaaksi vuonna 2017. Travel+Leisure -julkaisu nosti puolestaan hotellin 11. sijalle vuoden 2016 maailman parhaiden uusien hotellien listalla.

Teksti: Marko Jokela Kuvat: Aake Kinnunen

Lue myös:

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat