20.6.2022

Autohotellissa Helsingissä auto yöpyy jopa ilmaiseksi – 30–180 päivää!

pysäköinti 2021

Autojen säilytysalue ulkosalla on aidattu, valaistu ja videovalvottu ympäri vuorokauden. Ilman asukaspysäköintitunnusta auton säilytys maksaa 35 euroa kuukaudessa.

Kaikilla ei ole omaa autopaikkaa tai autotallia, ja joskus voi olla tarve saada oma auto turvallisesti säilytetyksi pidemmäksikin aikaa. Helsingissä ratkaisu voi olla Tattarisuolla sijaitseva Autohotelli, jonka säilytysalue on aidattu, valaistu ja videovalvottu ympäri vuorokauden. Säilytyspalvelu on tarkoitettu helsinkiläisille yksityishenkilölle.

Tattarisuo on Koillis-Helsingissä sijaitseva teollisuusalue Helsinki-Malmin lentoaseman itäpuolella. Autohotellin säilytysalue on ulkona ja kattamaton, joten arvoautoille tai muutoin silmäterille harrasteautoille tämä säilytysratkaisu ei välttämättä sovellu.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

30–180 vuorokautta

Tattarisuon alueelle voi tehdä sopimuksen auton säilytyksestä kerrallaan 30–180 vuorokaudeksi. Säilytykseen voi tuoda kerrallaan kaksi ajoneuvoa.

Jos autonsa säilytykseen tuovalla on asukaspysäköintitunnus, auton säilyttäminen Autohotellissa on ilmaista. Ilman asukaspysäköintitunnusta auton säilytys maksaa 35 euroa kuukaudessa.

Autohotellilta kannattaa ennakolta varmistaa, että alueella on tilaa.

Jos hakee oman autonsa pois Autohotellista kesken säilytyskauden, ei autoa voi enää tuoda takaisin säilytykseen uudelleen saman kauden aikana.

Teksti: Marko Jokela Kuvat: Moottorin arkisto Lähde: Helsingin kaupunki / Kaupunkiympäristö ja liikenne 

Luetuimmat