14.11.2017

Continental ja Juha Kankkunen Driving Academy – luvassa yhteistyötä ääriolosuhteissa

Juha Kankkunen Driving Academy

Rengasvalmistaja Continental on solminut yhteistyösopimuksen Juha Kankkunen Driving Academyn kanssa.

Continental kertoo, että yhteistyö rallin nelinkertaisen maailmanmestarin kanssa ja renkaiden esittelylle ja ajoharjoittelulle talviset puitteet tarjoava ajoakatemia on osa yhtiön kunnianhimoista Vision Zeroa.

Vision mukaan kuolemaan eikä loukkaantumisiin johtavia onnettomuuksia satu tulevaisuuden liikenteessä. Aikatavoitteeksi on ilmoitettu vuosi 2025, joten haastetta voi pitää melkoisena.

Kuusamossa sijaitsevassa Driving Academyssa on useita maasto- ja jääratoja, joissa ajoneuvon käsittelyä ja hallintaa voi harjoitella turvallisissa olosuhteissa. Akatemia kerää vuosittain tuhansia vierailijoita ympäri maailman. Aiemmin ajokoulu on tehnyt yhteistyötä muun muassa Nokian Renkaiden kanssa.

Continentalille yhteistyö takaa sopivat puitteet talvirenkaiden ominaisuuksien esittelemiseen ja ajokoulutettaville mahdollisuuden tutustua Continentalin erinomaisiin pohjoismaisiin talvirenkaisiin.

– Juha Kankkunen Driving Academy tarjoaa mahdollisuuden suurillekin asiakasmäärille ja sidosryhmillemme päästä kokeilemaan talvirenkaiden toimivuutta ääriolosuhteissa, kokeneiden ajokouluttajien opastuksessa. Talviajokoulussa auton käyttäytymistä voi harjoitella normaaleissa maantie- ja moottoritienopeuksissa. Se on iso plussa verrattuna moniin muihin harjoittelukeskuksiin, Continental Rengas Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Marko Pursiainen kertoo.

Juha Kankkunen Driving Academy

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Taattu talvi tarjolla

Juha Kankkunen Driving Academyn partneri ja Kankkusen entinen kartturi Juha Repo iloitsee tuoreesta sopimuksesta Continentalin kanssa.

– Tämä on meille merkittävä yhteistyö. On hienoa, että Euroopan suurin talvirengasvalmistaja haluaa olla näin laajasti mukana toiminnassamme.

Driving Academy käsittää kolme laajaa koulutusaluetta ja yhteensä 20 erilaista suorituspaikkaa aina taatuissa talviolosuhteissa.

– Meillä on mahdollisuus rakentaa erilaisia ratoja ja räätälöidä koulutus asiakkaan tarpeen mukaan.

Revon mukaan Driving Academyn toimintaperiaatteena on aina ollut Fast, Fun and Safe eli vaikka ajetaan vauhdikkaasti, tekemisen täytyy olla hauskaa ja turvallista.

Juha Kankkunen Driving Academy

Onnettomuudet nollaan?

Continentalin yhteistyö Juha Kankkunen Driving Academyn kanssa on myös osa yhtiön Vision Zeroa.

– Kunnianhimoinen visiomme tarkoittaa tieliikennettä, jossa ei tapahdu kuolemaan eikä loukkaantumisiin johtavia onnettomuuksia eikä lopulta onnettomuuksia lainkaan vuoteen 2025 mennessä. Continental kehittää jatkuvasti uusia kuljettajaa avustavia ja liikenneturvallisuutta parantavia järjestelmiä, jotka auttavat ratkaisevasti Vision Zeron tavoittamisessa, Marko Pursiainen sanoo.

Lähde: Continental Kuva: Moottorin arkisto/Lauri Ahtiainen

Luetuimmat