23.3.2016

Fate-elokuvan kultainen Mercedes esillä American Car Showssa!

kultainen Mersu

Suomalais-amerikkalaisesta Fate-elokuvastakin tunnetun kultaisen Mercedeksen voi nähdä pääsiäisviikonloppuna Helsingin messukeskuksessa.

Huhtikuussa ensi-iltansa saavan Fate-elokuvan sankariauton, kultaisen S-sarjan Mercedes-Benzin, voi bongata viikonloppuna American Car Showssa. Prinssi Rami Jaber Al Husseinin auto on yksi kolmesta maailmassa, kahden muun kuuluessa Tom Cruiselle ja Dubain prinssille.

Helmikuussa Oulussa ja Los Angelesissa kuvattu toimintapainotteinen draamaelokuva Fate nostaa kultaisen Mercedeksen ohella valkokankaalle Prinssi Ramin, Amaury Nolascon, Robert Knepperin ja Rockmond Dunbarin.

Draamapainotteisuudestaan huolimatta elokuvassa on useita takaa-ajokohtauksia. Elokuva saa ensi-iltansa huhtikuun lopussa niin Oulussa kuin Las Vegasissa, jonka jälkeen elokuva lähtee filmifestivaalien kautta teatterilevitykseen.

– Suomi on vakavasti sanottuna autohullujen ykkösmaa maailmassa. On kunnia-asia päästä esittelemään kultaista Mercedes-Benziä tälle yleisölle, totesi prinssi suomalaisesta autokansasta.

Suomessa useasti huomioitu Mercedes on prinssin mukaan jäämässä suomalaisten riemuksi.

– Toin auton viimein Suomeen, valkoisena. Se herätti paljon mielenkiintoa ja huomiota, mikä sai minut pohtimaan, kuinka paljon se saisikaan huomiota, jos se olisi kultainen. Lopun taidattekin jo tietää, mutta sitä ette vielä tienneet, että auto tulee jäämään Suomeen ja vaihtamaan Suomen rekisterikilpiin. Ihmiset pitävät siitä ja sen koti on nyt täällä, paljasti prinssi Rami.

Elokuvan Oulun kuvauksia esittelevä YouTube-video:

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2016.

25.–28.3.2016 Helsingin messukeskuksessa.

Avoinna: pe klo 12–18, la ja su klo 10–18, ma klo 10–16

Sisäänpääsy: päivälippu, 16-vuotiaasta lähtien 28 €, päivälippu, 7–15-vuotiaat 18 €, kokoaikaranneke 38 €, lapset alle 7 vuotta ilmaiseksi

Lähde: American Car Show, kuva: Veho / Lotta Salonen

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat