20.8.2022

Formulatähti Valtteri Bottas sai Suomessa tehokkaan nelivetoisen Alfa Romeon

Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas ja Alfa Romeo tiivistävät yhteistyötä Suomessa. Bottakselle luovutettiin Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio -katumaasturi.

Alfa Romeo F1 Team Orlen -tallissa ajava suomalaiskuski Valtteri Bottas sai torstaina Pajulahdessa upouuden Alfa Romeo -auton.

Bottakselle luovutettiin sininen nelivetoinen Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio käyttöön Suomessa. Automalli on Alfa Romeon tehokkain tuotantoauto, joka on samalla legendaarisen autobrändin malliston tämän hetkinen lippulaivamalli. Autossa on 510-hevosvoimainen moottori, joka on kehitetty Ferrarin moottorin pohjalta.

– Quadrifoglio ilmentää kaikkea sitä, mistä Alfa Romeon DNA:ssa on kyse: urheilullisuudesta, ajettavuudesta sekä italialaisesta muotoilusta. Stelvio Quadrifoglio ja Valtteri Bottas ovat täydellinen yhdistelmä. Olemme erittäin ylpeitä, että voimme tiivistää yhteistyötämme Valtterin kanssa myös formularatojen ulkopuolella, sanoo Alfa Romeon brand director Staffan Johansson Astara Finlandin maahantuonnista.

– Jokainen Alfa Romeon historiaa ja autourheilua seuraava ymmärtää ikonisen Quadrifoglio-neliapilan merkityksen Alfa Romeo -brändille. On hienoa päästä vaalimaan merkin arvokasta perintöä myös täällä Suomessa, jatkaa Valtteri Bottas.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Valtteri Bottas Duathlon jo viidettä kertaa

Alfa Romeo on viikonloppuna Pajulahdessa järjestettävän Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Kisassa on kyse on F1-tähden nimeä kantavasta maastoduathlonista, johon myös Valtteri Bottas itse osallistuu. Tapahtumassa lanseerataan samalla myös täysin uusi Alfa Romeo Tonale -malli, joka aloittaa merkin uuden ja sähköisen aikakauden. Tonalesta tulee tarjolle kaksi hybridiversiota: kevythybridi ja myöhemmin syksyllä lanseerattava 275-hevosvoimainen ladattava hybridi.

Moottori kävi tutustumassa Alfa Romeo Tonaleen sen ensi-esiintymisessä Suomessa.

Valtteri Bottas Duathlon järjestetään Pajulahden maisemissa sunnuntaina elokuun 21. päivä jo viidennen kerran. Kilpailussa ovat lajeina juoksu ja pyöräily, jotka voi suorittaa joko yksitellen tai joukkueessa.

Lähde: Alfa Romeo

Lisää aiheesta