1.11.2017

Hulluutta vai hupia? GoExpo Winterin kuumimman tunnelman tarjoaa Saunakylä

GoExpo Winter houkuttelee messuvieraita saunomaan ja nauttimaan kylpypaljun lämmöstä talvisen liikkumisen ilosanoman lisäksi. Saunakylä vannoo afterski-hengen nimiin.

Kiinnostaisiko mahdollisuus saunoa, kylpeä paljussa ja nauttia afterski-meiningistä kavereiden kanssa? Todennäköisesti kyllä, mutta houkuttelisiko kaikki edellämainittu, jos rentoutumispuitteet tarjoaa Helsingin Messukeskuksen parkkipaikka? Nähtäväksi jää.

Viikonlopun talvinen ykkötapahtuma GoExpo Winter on rakentamista vaille valmis. Hiihtolatujen ja mäenlaskun mahdollistavien rinteiden kaipaaman lumen valmistus on täydessä käynnissä. Rakennustyöt ovat käynnissä myös varsinaisen messurakennuksen takapihalla.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Saunakylä parkkipaikalle Pasilaan

Messukeskuksen p-alueelle, hiihtoladun viereen rakennetaan nimittäin Saunakylä, josta löytyy kaksi kahdeksalle löylynlyömälle mitoitettua saunaa, yhteiskäytössä olevia paljuja, porealtaita ja suihkut.

Messukeskuksen mukaan alueella on anniskelulupa, joten kaverien hiihtotarinoita ei ole pakko kuunnella aivan kuivin suin muualla kuin löylyhuoneessa.

Saunat vuokrataan tunniksi kerrallaan ja lystistä on varauduttava maksamaan yhteensä 80 euroa. Pyyhkeet kuuluvat hintaan, mutta Messukeskus kannustaa ottamaan omat uikkarit mukaan.

Lähde: Messukeskus Kuvituskuva: Moottorin arkisto/Savonlinja

Lue myös:

Helsingissä tehdään lunta mittatilauksena vedestä – viikonlopuksi tilattu 500 kuutiometriä

Savonlinjan saunabussi ja sadan tunnin haaste – maailmanennätys ja Suomi päästä päähän saunoen

Luetuimmat