23.8.2016

Hymercar Grand Canyon S – Hymerin retkeilyauto ensi kertaa Mercedes-alustaisena

Hymercar Grand Canyon S

Saksalainen Hymer tuo ensimmäistä kertaa tarjolle mersu-alustaisen retkeilyauton. Hymercar Grand Canyon S -nimisen tulokkaan voi nähdä syyskuussa Lahdessa.

Caravan-messut houkuttavat matkailuautojen ystävät Lahteen 16.–18. Syyskuuta. Yksi messujen mielenkiintoisista uutuuksista on Hymercar Grand Canyon S -retkeilyauto.

Uutuuden alustana on Mercedes Benz Sprinter. Tavoitteena on ollut yhdistää vanin näppäryys ja matkailuauton mukavuus. Käyttövaivattomuutta tuo koko, sillä tulokas on alle kuusimetrinen.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Asumismukavuus kunniaan

Retkeiluauton sisällä on mietitty asumismukavuutta, jota suovat pyöristettyjen kalusteiden lisäksi hiljaisesti sulkeutuvat vetolaatikot.

Valmistajan mukaan retkeilyauton istuinryhmä on luokkansa isoimpia. Jalkatilaakin on hyvin.

Hymercar Grand Canyon

Lisävarusteena voi hankkia nestekiertoisen lämmityksen. Vuoteen koko on 195 x 140 cm.

Takatallissa on kiinnityskiskot tavarankuljetusta varten.

Hymercar Grand Canyon S ja kattava turvavarustelu

Retkeilyautossa on vakiona muun muassa ajonvakautus, sähköinen jarruassistentti, lukkiutumattomat jarrut, elektroninen jarruvoiman jako, törmäyksen ennakointi/varoitusjärjestelmä, kaistavahti, alamäkihidastin ja sivutuuliavustin.

Grand Canyon S on saatavana myös nelivetoisena. Auton hintahaarukka Suomessa alkaa 63 600 eurosta. Lisätietoja uutuusmallista maahantuojan verkkosivuilla.

Lähde ja kuva: Hymer

Luetuimmat