18.5.2016

Kaikki autopalvelut saman katon alla!

AVIA

Täyden palvelun AVIA Vantaalla on uudenlainen autopalvelukeskus ja Autoliiton lippulaiva.

Lauantaina ovensa avaava AVIA on uudenlainen autopalvelukeskus, josta autoilija löytää tarvitsemansa tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Autoliiton uusin autopalvelukeskus perustuu moniyrittäjäajatukseen, jossa saman katon alta löytyy apua ja palveluja moniin autoilijan tarpeisiin.

AVIA

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kattavat palvelut

– Tämä kokonaisuus on vertaansa vailla, kattavat autoilijan palvelut yhden katon alla, AL-palvelut Oy:n toimitusjohtaja Ari Rajala tiivisti avaussanoissaan.

AVIA
Autoliiton puheenjohtaja Martti Merilinna kertoo, että AL-autopalvelukeskuksia on tulossa noin 40 eri puolille Suomea.

Samoilla linjoilla oli Autoliiton puheenjohtaja Martti Merilinna puheessaan.

– AVIAssa autoilija voi yhdellä käynnillä ratkaista monta ongelmaa.

AVIA:n tiloissa aloittavat Autopesu-Center Oy:n palveleva pesukatu, Helppokatsastus Oy:n katsastusasema, Bosch Car Service -ketjun huoltokorjaamo AutoMAN Oy sekä Autonomi-ketjuun kuuluva, myös tuulilasi- ja rengaspalveluita tarjoava huoltokorjaamo Virkatien Autohuolto. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös autojen sisäpuhdistusta, vahausta, kiillotusta ja pienten peltivaurioiden korjausta tekevä Autofix AVIA sekä vetokoukkuja ja peruutustutkia asentava Koukkupaja Oy.

AL-shopissa voi hoitaa AL-asiointia ja ostaa Autoliiton myydyimpiä tuotteita.

AVIA
AVIAn katon alla hoituu myös akunvaihto.

Turusta Joensuuhun

AVIA on Autoliiton 11. Autopalvelukeskus. Merilinna kertoi, että Autoliitolla on AL-autopalvelukeskuksia Turusta Joensuuhun, mutta pohjoinen Suomi on vielä kartalla valkeata aluetta.

– Tarkoitus on levittäytyä pohjoiseenkin ja tihentää verkostoa myös eteläisessä Suomessa.

Autoliiton tavoitteena on avata yhteensä noin 40 AL-autopalvelukeskusta eri puolille Suomea.

Vantaan kaupungin elinkeinojohtaja Jose Valanta myhäili AVIAn avajaisissa, että uusi keskus on uuden kasvun alku ja sopii erinomaisesti rivakasti kasvavalle Aviapoliksen alueelle, josta on kehittymässä autoilun osaamiskeskittymä.

Yksi autoilijan perustarve on auton pesu. Autopesu-Centerin Antti Rautiainen kertoo, että uuden pesukadun läpäisykyky on hämmästyttävät yli 50 autoa tunnissa.

AVIA
Autopesu-Centerin Antti Rautiaisen mukaan pesuaika on tärkeä laatutekijä: mitä nopeammin kunnollinen pesu hoituu, sen tyytyväisempi autoilija.

Lauantaina rytisee!

AL-autopalvelukeskus AVIA:n yleisöavajaiset järjestetään lauantaina 21.5.2016 klo 10–14. Tapahtuman vetonaulana on monien elokuvien stunt-ajaja Crazy Miken näytökset klo 11 ja 13. Lisäksi ohjelmassa on yritysten palveluiden esittelyä, avajaistarjouksia ja kahvitarjoilua. Tapahtuman juontaa kilpa-autoilija ja MTV:n F1-kommentaattori Emma Kimiläinen.

AVIA
Lauantaina avautuvan AVIAn tilat ovat modernit ja valoisat.

AVIA sijaitsee Vantaalla Lentoasemantien ja Kehä III:n risteyksen välittömässä tuntumassa. Liikepaikan uudistamisesta on vastannut kiinteistösijoitusyhtiö Sagax Finland Oy.

AL-palvelut Oy on Autoliitto ry:n 100 % omistama yhtiö, joka vastaa Autoliiton kaupallisesta toiminnasta, kuten palvelukonseptikehityksestä, yrittäjäyhteistyöstä, Autoliiton Plus-jäsenten ja B2B-sektorin matkanjatkamispalveluista sekä matkamyynnistä ja AL-shop -toiminnasta.

Teksti ja kuvat: Marko Jokela

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat