25.11.2020

Kasvopesu Camrylle – Toyotan klassikko uudistuu kevyesti sisältä ja ulkoa

Toyota Camry

Muhkea hybridisedan Toyota Camry saa päivityspaketissa uusia varusteita sekä tietysti päivitetyn keulailmeen.

Vasta hiljattain Toyotan Euroopan mallistoon palannut Camry saa kevyen faceliftin osana elinkaaripäivitystään. Euroopassa erityisesti yritysautoilijat ovat löytäneet Toyota Camryn, sillä 85% rekisteröinneistä on mennyt yritysmyyntiin. Toyotan mukaan Camry on vuosittain edelleen maailman eniten myytävä suuri sedan.

Toyota Camry

TNGA-pohjalevylle rakennettua nykyistä Camryä muotoillaan varovaisesti, joten luvassa on uusi etupuskuri ja uudistunut etusäleikkö, antaen autolle jämäkämmän ilmeen. Tarjolla on myös uusia vanteita sekä Deep Metal Grey -metallihohtoharmaa ulkoväri.

Toyota Camry

Matkustamossa Camryn paraatipaikalla on vaihdettu kojelaudan tietoviihdenäyttö 9-tuumaiseen kosketusnäyttöön ja sen sijaintia on nostettu käytettävyyden parantamiseksi. Järjestelmä on aiempaa nopeampi ja siinä on täysi tuki Apple CarPlaylle ja Android Autolle. Toyotan turvallisuusvarustepaketti Safety Sense on sekin saanut uusia toimintoja, kuten vastaantulevan liikenteen törmäysriskin havainnoinnin, ESA-hätäohjausavustin sekä risteysajoavustin, joka varoittaa mikäli kuljettaja on kääntymässä risteävän ajoneuvon tai kävelijän eteen. Myös LTA-kaistallapitoavustinta on kehitetty entistä paremmin reagoivaksi.

Toyota Camry

Uudistunut Toyota Camry saapuu Suomeen huhtikuun 2021 alkupuolella.

Toyota Camry

Lähde ja kuvat: Toyota

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat