21.1.2021

Kerromme kiinnostavimmat kotimaan matkailuvinkit – juttusarja alkaa

Moottori koluaa kotimaan elämyksellisiä ja persoonallisia matkailukohteita, jotka ovat vaivatta saavutettavissa – olipa matkailija liikkeellä omin päin, perheen voimin tai isommalla porukalla.

Moottori kertoo kotimaan kiinnostavista matkailukohteista. Nämä kotimaan matkailuhelmet ovat matkakohteita, jotka ovat persoonallisia, elämyksellisiä ja houkuttelevia. Ne ovat myös helposti saavutettavissa olipa matkaseurue liikkeellä henkilöautolla, matkailuautolla tai moottoripyörällä, omin päin tai perheen kera.

Kotimaan helmet ovat matkakohteita, jotka ovat pääsääntöisesti avoinna ympäri vuoden. Kerromme toki aina mitkä ovat otollisimmat vuodenajat vierailla eri kohteissa.

Ensimmäisenä kotimaan helmenä vierailemme Lahnajärvellä eli Helsingin ja Turun välisen moottoritien taukopaikalla. Suomen legendaarisin taukopaikka tarjoaa matkaseurueille virkistystä retrohengessä. Kerromme jo tänään lisää näillä nettisivuillamme tästä uutta kukoistuskautta elävästä ja kauttaaltaan saneeratusta seisahduskeitaasta.

Kotimaan seuraavana helmenä esittelemme Pirkanmaan Sastamalassa sijaitsevan Villa Royalin, joka on sekä ainutkertaisen hulppea että yltäkylläisen kullanhohtoinen elämys.

Teksti: Moottori Kuvat: Jari Saarentaus, Museovirasto

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat