21.6.2017

Matkustusasiakirjojen tarkastuksia lisätään Tallinnan-reitillä

Tallink Star

Tallink Silja kertoo lisäävänsä matkustusasiakirjojen tarkastuksia Tallinnan-reitillä ja pyytää matkustajia saapumaan terminaaliin hyvissä ajoin

Tehostetut toimenpiteet liittyvät Viron heinäkuun alussa alkavaan EU-puheenjohtajuuskauteen. Kaikkien Länsiterminaali 1:stä Silja Europalla ja Länsiterminaali 2:sta Starilla tai Megastarilla lähtevien matkustajien matkustusasiakirjat tarkastetaan lähtöselvityksessä tai laivaannousun yhteydessä.

Ilman asianmukaista matkustusasiakirjaa matkustavien ei ole mahdollista päästä laivaan eikä saada hyvitystä käyttämättä jääneestä lipustaan.

Autolähtöselvitys aloitetaan Helsingissä normaalisti 1,5 tuntia ja ilman ajoneuvoa matkustavien lähtöselvitys 2 tuntia ennen laivan lähtöä.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi

Laivayhtiön mukaan matkustajien kannattaa varautua jonoihin ja varata aikaa matkalle lähtöön sekä laivasta poistumiseen. Asiakirjoja tarkastetaan myös maihinnousun yhteydessä Tallinnassa.

Kaikilla matkustajilla, myös lapsilla, tulee olla mukana voimassa oleva passi tai henkilökortti. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi.

Lisätietoa matkustusasiakirjoista on koottu Tallink Siljan verkkosivuille.

Lähde ja kuva: Tallink Silja

Luetuimmat